'Så en FCK-fan overfalde en ældre mand'

Debatten raser på nationen! efter Brøndby-FCK opgøret i går. For hvorfor spiller man sådan en kamp med indlagt ballade.risiko om aftenen - og hvem skal straffes?

Hvorfor skal højrisikokampe - som f.ex. Brøndby-FCK - spilles om aftenen, spørger Anders S. (Foto: Kenneth Meyer)
Hvorfor skal højrisikokampe - som f.ex. Brøndby-FCK - spilles om aftenen, spørger Anders S. (Foto: Kenneth Meyer)

- Det er svært at blive klog på, hvad der egentlig skete. Var selv på vej hjem i bil efter kampen, da politiet valgte at holde trafikken tilbage ved Shell tanken op mod glostrup station. Der gik FCK fans stille og roligt og der var absolut ikke ballede på det tidpunkt.

Kilder siger Brøndby-fans stod på lur
- Det må være eskaleret et sted efterfølgende. Kilder siger, at der var en gruppe Brøndbyfans, der stod klar ved Glostrup stadion.

Sådan skriver Søren B. om den ballade, der opstod efter Brøndbys nederlag til FCK i går aftes.

Se også: 484 fodboldanholdelser: Betjente og borgere ramt af sten

- Jeg så en gammel mand blive overfaldet af FCK fans. Jeg så FCK smadre togvogne, angribe politi med sten og overfalde uskyldige med slagvåben. FCK burde spille uden tilskuere i fremtiden som straf ,skriver Rasmus P. men langt de fleste nationen!-medlemmer gider ikke Brøndby-FCK-skænderiet og anklager ALLE ballademagerne - uanset trøjefarve:

Ballademagere er ikke rigtige fans
- Uge efter uge kan vi læse Brøndby og FCK fans i bedste børnehave og min er større end din stil håne og latterliggøre hinanden. En evig diskussion om hvem der er de bedste fans.

- Ingen tvivl om at størsteparten af de tilskuere fra begge klubber, der lavede en stemning af høj international klasse er gode fans. Heller ingen tvivl om, at de klaphatte der lavede ballade overhovedet ikke er værdige til at kalde sig fans. I er ikke andet end en flok kriminelle Idi....

- Det er pinligt, og både I kriminelle og fansene må snart være klar over, at mange danskere i dag har glemt den gode stemning og i stedet husker tilhængernes opførsel som voldelig pga efterspillet, skriver Michael J., og foreslår at klubkasserne betaler for politiets indsats.

Begge parter er taber fjolser
- Taber fjolser begge parter giv dem livsvarig karantæne så der aldrig må komme tilskuere til deres kampe hvor herre bevares nogle hjernedøde kyllinge, skriver Anders S., der også har et forslag:

- Højrisikokampene skal bare spilles kl 11, så har alle tosserne ikke tid til øl og 'pulver'. Det kunne være at der kunne komme lidt mere respekt, hvis man nu fængslede fodboldtosserne i 3 dage... I dag bliver de afhørt og løsladt, dvs at de kan ta på arbejde/skole el. lign.

Men hvad siger du? Er det en god ide at placere de kampe, man ved giver ballade, kl. 11.00?

0 kommentarer
Vis kommentarer