Se kontanthjælpsmodtager græde over nye regler

Om mindre end én måned træder de nye kontanthjælpsregler i kraft. Unge under 30 mister halvdelen af deres hjælp og kærestepar skal nu forsørge hinanden. Mød Mille, der håber på at regeringen i sidste øjeblik skifter holdning

- Jeg håber virkelig regeringen snart vågner op og ser hvilke personer, det er de straffer, siger Mille, om de nye kontanthjælpsregler der træder i kraft 1. januar og reducerer hendes hjælp til 0, nul kroner.
- Jeg håber virkelig regeringen snart vågner op og ser hvilke personer, det er de straffer, siger Mille, om de nye kontanthjælpsregler der træder i kraft 1. januar og reducerer hendes hjælp til 0, nul kroner.
Følg nationen!

- Hold da helt op,hvor er du et smukt menneske...!Du sidder der i din svære situation og alligevel tænker du på alle de andre folk og familier der bliver ramt...!Det er sq noget af det smukkeste jeg har set længe...!

Skal ikke have en kæreste der er på kontanthjælp

Mister det hele
- Har seriøst lyst til at gi dig det største kram du nogensinde har fået,bare for at sige tak for din måde at stille op for alle de ramte...!Håber virkelig din meget rørende video ka råbe de ansvarlige op og at de ser hva de har gjort...! Kæmpe KNUS og KRAM til dig

Sådan skriver Kirsten B. R. i en kommentar til den video, 25-årige Mille har lagt ind på Facebooksiden 'GENSIDIG FORSØRGELSESPLIGT - NEJ TAK' om den håbløse situation, hun står i fra den første januar. Mille bliver nemlig, som så mange andre, ramt af de nye kontanthjælpsregler regler, og fordi hun er 25 år gammel OG har en kæreste, der tjener mere end 23000 kroner, mister hun hele sin kontanthjælp.

De skyldige på borgen
- Dette er det mest personlige og mest grænseoverskridende, jeg nogensinde kommer til at gøre ! Jeg vil opfordre jer til at dele den - så mit opråb kommer helt ind til de skyldige på borgen ! Dette er mit sidste opråb - jeg kan simpelthen ikke mere ... Kærligst fra mig ... skriver Mille, og på videoen - som du kan se her - får du beviset på, at Mille vitterligt ikke kan mere.

- Jeg ved ikke, hvad jeg skal gøre, siger hun hulkende, og beder regeringen om at gøre noget.

Beregninger viser, at op mod 12.000 danskere bliver ramt af de nye regler, og formanden for landets socialchefer, Ole Pass, sagde forleden, at mange vil få et chok, når de ser konsekvenserne af ændringen. Og Mette Frederiksen var sådan set enig, men sagde, at det jo handler om at skabe lige retningslinjer for alle.

12.000 skal forsørges af kæresten

Mit EB

Opret en gratis konto og få adgang til:
miteb-dagensvigtigste.jpg

Dagens vigtigste

Redaktionen udvælger dagens vigtigste artikler, så du altid er opdateret på det nyeste fra ind- og udland

miteb-lokalenyheder.jpg

Lokalt

Hold dig opdateret på vejr, trafik, bolig- og erhvervsnyheder i din kommune.

miteb-follow.jpg

Følg emner

Abonnér på de emner, der interesserer dig, så du aldrig går glip af noget.

miteb-saved.jpg

Gem artikler

Læst noget interessant? Gem artiklen til senere.

Det er fuldstændig hat og briller