Topløse-Nikita og billedet der ikke går på valgplakaten

Laver i ikke en årets lækreste valgbabe-konkurrence ligesom sidst? Sådan skrev nationen!-medlemmet, der går under navnet Frederik C, og foreslog Nikita Klæstrup fra Guldborgsund. Og okay, det gør vi så

Nikita Klæstrup fra Konservative stiller op i Guldborgsund Kommune. Hun er første kandidat i 'valgets lækreste babe 2013'. (Foto: Alexander Flemming)
Nikita Klæstrup fra Konservative stiller op i Guldborgsund Kommune. Hun er første kandidat i 'valgets lækreste babe 2013'. (Foto: Alexander Flemming)

- Hvis jeg bliver valgt ind, og nogen siger, at folk kun stemte på mig fordi jeg er model, så vil jeg svare, at det måske har været med til give mig lidt opmærksomhed, men at det er mine mærkesager og mit engagement, der har givet stemmer.

Sådan siger 18-årige Nikita Klæstrup, der er studerende og nummer fem på den Konservative liste til kommunalvalget i Guldborgsund. Hendes politiske kamp handler især om mere differentieret undervisning i folkeskolen. For hun har på egen krop prøvet at være den bedste - og den dårligste.

Fik 12 i de fleste fag, men ikke i matematik
- Jeg har fået 12 i de fleste fag, og jeg må indrømme, at jeg tit sad og kedede mig, fordi læreren ikke gav mig udfordringer nok. Men så i matematik, der kunne jeg ikke følge med, og kunne godt have brugt nogle lidt lettere opgaver og mere hjælp, forklarer Nikita, der kun fik 7 i matematik til folkeskolens afgangsprøve.

Nikita er lige nu formand for KU på Lolland - og så arbejder hun som model, og blev fremhævet i den mail nationen! modtog fra Frederik C i går:
- Hej.....jeg forestiller mig, at I igen i år sætter en afstemning op vedr. valgets lækreste babe og foreslår derfor Nikita Klæstrup, der er nummer fem på byrådslisten i Guldborgsund Kommune for Det Konservative Folkeparti, skrev Frederik og vedhæftede det billede, du ser øverst.

Se flere billeder af Nikita her

Og den rigtige valgplakat.

Men hvad med dig? Hvem synes du skal være med i 'valgets lækreste babe'-konkurrencen 2013? Upload et billede i kommentarfeltet, eller send mail på nationen1@eb.dk

Se også: Her er kommunalvalgets superbabe

I 2009 vandt socialdemokraternes Anne G. Larsen titlen - men fik ikke stemmer nok til Alleråd Byrød. Til gengæld gav Anna Mee Allerslevs Trusse-Ditte-kampagne gevinst. Hun blev borgmester i København.

Se også: Anna prøver uden trusser i år

Vis kommentarer
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Har du en mening om Ekstra Bladet? Kom med i vores panel og del din mening med os
Nyhedsredaktør:Anders Zacho
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen