Mette har jo sit på det tørre og er ligeglad med de svageste

Udsæt kontanthjælpsreformen, indtil kommunerne kan tage sig af de svageste danskere, mener et flertal på nationen!, der ikke synes Mette Frederiksen kan kalde sig socialdemokrat

Mille bliver hårdt ramt af de nye regler som Mette indfører fra 1. januar. (Foto: privat og Linda Johansen)
Mille bliver hårdt ramt af de nye regler som Mette indfører fra 1. januar. (Foto: privat og Linda Johansen)

- Mette skriger i skoven. Mette har sit på det tørre.

- Mette F har da vist gang på gang at hun er total ligeglad med de svageste i samfundet

Sådan skriver Evan J. og H-K-H, der er nogle af de mange nationen!-medlemmer, der synes Mette Frederiksen og regeringen er lige onde nok ved landets kontanthjælpsmodtagere, der pr. 1 januar bliver ramt af nye regler om gensidig forsørgerpligt og begrænset udbetaling til folk under 30 år.

Se også: Se kontanthjælpsmodtager græde over nye reglerFoto: Linda Johansen Politik Mettes kontanthjælps-katastrofe

Rolf N. er også forarget over reglerne, der vil skabe en hidtil uset armod i underklassen:

- Denne regerings iskolde isdronninger har udvist en foragt for samfundets svageste som end ikke den forrige regering ville turde have iværksat.

- Desværre har alle regeringens reformer været uden hverken hoved eller hale men et væld af tomme løfter samt et sagsbehandler mareridt som Løkke næppe kunne have gjort værre.

Kolde hænder jager borgerne
- Der bliver ansat endnu flere sagsbehandlere fra DJØF i det offentlige som skal jagte borgerne som samfundet før har taget sig af. De svageste skal så sættes til jobs som ikke findes, men som skal gøre tilværelsen så sur så muligt så de svageste i desperation søger andre jobs som heller ikke findes. Regeringen arbejder målrettet på at få skabt en social underklasse som vil arbejde for 80 kroner i timen i konkurrence med polakker og rumænere.

Alt for let at få kontanthjælp
Mange af de kontanthælpsmodtagere, der bliver ramt af de nye regler skulle have haft et såkaldt ressource-forløb hos kommunerne - men de er forsinket mange steder, og flertallet af de 9600 læsere, der har svaret på dagens netspørgsmål: 'Burde kontanthjælpsreformen udskydes, til kommunerne er klar til at hjælpe de svageste?, svarer ja. 27 procent synes dog, at de nye regler skal træde i kraft:

- Syntes det er for nemt at få kontanthjælp, kender en som aldrig har været ude og arbejde, levet af kontanthjælp i over 25 år, uden at fejle noget... Los dem i r.... Luk kassen og giv til dem der virkelig er syge.... Er en midlertidig hjælp ikke en sovepude.., skriver Anna B.

Men hvad ville du gøre, hvis du var minister?

1 kommentar
Vis kommentarer