Forbund: Kan du lide hende forfra eller bagfra?

Tre har foreløbig svaret forfra, mens to mener bagfra. Men kan et internationalt sportsforbund tillade sig at stille den slags spørgsmål?

- Med sådan et sexistisk spørgsmål og indstilling, er svaret at IFF (det Internationale Floorball Forbund) ser grim ud fra alle vinkler.

Sådan skriver Therese Bringefors i en af de kritiske reaktioner, det spørgsmål den Internationale Floorball Forbund (IFF) har stillet brugerne på Facebook i forbindelse med to af billeder af australske Natasha Glass.

Se også: Hun er 'baglækker', nej 'forklam'

'Hvilken vej kan du bedst lide - forfra eller bagfra', lyder spørgsmålet nemlig og Therese er ikke den eneste, der synes IFF er gået en smule over stregen. Også selv om billedcollagen er lagt i den sektion af Facebook-siden, der hedder funnyfloorballpics.

- Er I sikre på, at det skal hedde funnyfloorballpics? Det ville være mere passende med sexistfloorballpics, skriver Clas Camnerin, men forbundet afviser enhver form for sexisme.

- Tak for jeres feedback. De her billeder er lagt på fordi fotograferne fangede den samme situation fra forskellige vinkler. mere er der ikke i det. Vi ville helt sikkert have gjort det samme med en mandlig spiller, og vi er kede af, at nogen har tolket dfet anderledes, skriver forbundet.

Men hvad siger du? Kan man tillade sig at lave en forfra-bagfra-debat om en sportsudøver? Og hvilken vej kan du bedst lide?

Billederne er taget under det VM i Floorball, der foregår lige nu i Tjekkiet. Danmark deltager og skal spille om 9. pladsen. Du kan følge det danske hold her.

0 kommentarer
Vis kommentarer