På tide TV2 fyrer den irriterende klovn

En af Danmarks mest kendte TV-ansigter er blevet fyret fra TV2. På tide mener mange på nationen!, men endnu flere er kede af det. Hvad er dit bedste Bubber-øjeblik.

- Det var da på tide. Han er noget af det mest irriterende der findes. Badekarret skulle være fyldt med beton mens han sad i det

Sådan skriver nationens! 'Spion13' i en af de 64 kommentarer, Niels 'Bubber' Christian Meyer farvel til TV2-skærmen har fået på nationen!

Se også: Bubber fyret fra TV2

- Dejligt - så kan han da ikke klovne videre, skriver Maya Houmann H. og B. N. er kort og kontant i sin kommentar:

- Det var TV2 længe om...

55 procent vil savne Bubber
Men afstemningen om TV2s Bubber-fyring viser, at selv om en pæn del af danskerne ikke bryder sig specielt meget om Bubber, så vil flertallet savne værten, der har guidet os fra badekar til swingerklub i 23 år.

- Vi almindelige mennesker forstår jo ikke det dybe i den nye retning og det er også lige meget, for det TV2 ved hvad der nu skal ske. Og tage en succes af og erstatte den med flere mad programmer med semi kendte og andre fjolser, det skal nok give flere seer.

- Og nu skal jeg være hurtigt og sige at jeg ikke er vild med Bubber, men det er der jo så mange andre der er, skriver Johnny T.

Men hvad er det bedste og det værste Bubber-øjeblik? Og har du en god ide til nye programmer Bubber kan kaste sig over på en anden TV-kanal?

0 kommentarer
Vis kommentarer