Venter på at barnet bliver smasket af en bil

Morten Z synes bilerne kører alt for hurtigt på Kingos Alle og mange andre veje i Løsning, og derfor vil han og andre have bump eller chikaner sat op. Kommunen siger fint - bare i selv betaler

Der må gøres noget inden ulykken sker, men så sker der vel også først noget, skriver Morten Z, der gerne vil have kommunen til at etablere chikaner, så bilisterne sætter farten ned. Kommunen siger han selv kan betale.
Der må gøres noget inden ulykken sker, men så sker der vel også først noget, skriver Morten Z, der gerne vil have kommunen til at etablere chikaner, så bilisterne sætter farten ned. Kommunen siger han selv kan betale.

- Hedensted Kommune gider ikke høre på bekymrede borgere…

- De omkring liggende byer i kommunen får ikke meget for deres skattekroner- DESVÆRRE!

Sådan skriver Morten Z fra landsbyen Løsning, der ligger en kort cykeltur fra hovedbyen Hedensted i det dejlige Østjylland. Morten har sammen med naboer fra villavejene igennem flere år kæmper for at få kommunen til at etablere chikaner eller vejbump , der kan få bilisterne til at sætte farten ned. Morten mener at bilerne flyver forbi med op til 80 kilometer i timen, selv om der er hastighedsbegrænsning på 50 km/t.

Se også: Vrede forældre laver selv vejbump

Når ulykken sker, sker der noget
- Bilerne kører alt for stærkt, og de stopper sjældent op for fodgængerne eller rettere sagt, børnene på deres vej til skole.

- Der findes rigtig mange dagplejere og ja selvfølgelig børnefamilier, der er bekymrede. Jeg har venner, der gerne ville flytte fra området pga. netop denne trafik.

- Det kan da ikke være rimeligt, at vi skal bure os inde, når man bor på såkaldte vilaveje? Der må gøres noget inden ulykken sker, men så sker der vel også først noget, skriver Morten, der mener, at kommunens politikere kun tænker på hovedbyen Hedensted og er ligeglade med Løsning.

Kommunen har skrevet til Morten og fortalt om den fine selvfinansieringsordning, der fungerer i Hedensted, men det er Morten ikke tilfreds med:

Vi betaler også skat
- Det kan da ikke være rigtigt at borgere i Hedensted Kommune selv skal betale for sikkerheden på vejene i kommunen? Vi betaler også skat i kommunen og forventer derved også at vejene er og bliver sikre for især vores børn, men lige nu er det i hvert fald ikke tilfældet!

- Der er lige blevet lagt nyt asfalt rundt omkring i Løsning, og det er selvfølgelig fint nok, men kunne de i det mindste ikke have lavet nogle fartbum på de udvalgte steder, jeg/ vi har beskrevet? Det ville måske have været bedre at bibeholde hullerne i vejene, så hastigheden kunne reduceres, men nu kan man jo så køre det hurtigere…

Hvad mener du? Skal Morten og de andre Løsning-borgere selv til lommerne?

0 kommentarer
Vis kommentarer