Sharia-demonstranter: Straf salg af alkohol med pisk

Muslimske butiksejere skal ikke sælge alkohol, og hvis de gør skal de straffes med 40 piskeslag. Sharia-demonstration i London skaber vild debat

Lad vær med at drik og lad vær med at sælg alkohol, lød opfordringen fra en gruppe muslimske demonstranter i London i sidste uge. Mange briter er ikke helt enige. (Foto: Guy Corbishelye/Demotix)
Lad vær med at drik og lad vær med at sælg alkohol, lød opfordringen fra en gruppe muslimske demonstranter i London i sidste uge. Mange briter er ikke helt enige. (Foto: Guy Corbishelye/Demotix)

- Må indrømme at de har en pointe. Alkoholkulturen har taget overhånd, og det er på tide, at vi ser på balancen mellem folk ret til at drikke og så vores ret til kunne gå på gaden uden at bliver overfaldet af fulde mennesker.

Sådan skriver 'al' på dailymails hjemmeside i en af de 1112 kommentarer, sidste uges shariademonstration for alkoholforbud i det østlige London har fået. Kommentaren er - selv om 'al' slår fast at han ikke går ind for et totalt forbud - den med mest flest minusser, 5704 i alt.

Nærmest sig 20.000 likes
Den bedste kommentar ifølge læserne, har fået 19.701 tumbs up og handler om EU og den tidligere premierminister:
- Tak til Tony Blair og hele EU, der har gjort vores land til grin for hele verden, skriver populære D229-SAXONIA og den næste på thumbs up-listen kommer fra lrb7691:

- Sidste gang jeg tjekkede var jeg i England....og fulgte engelsk lov. Eller har nogen sendt mig til et andet land mens jeg sov?

Piskeslag for alkoholsalg
De ca 50 sharia-demonstranter krævede at muslimske butiksejere begyndte at rette sig efter sharia-lovens alkoholforbud, og råbte om 40 piskeslag til dem, der fortsatte med at sælge alkohol.

- De ved at salg af alkohol er totalt forbudt og vi kan ikke leve mellem ikke-muslimer og være vidne til den her ondskab, sagde iman Anjem Choudary, der også roste de muslimske patruljer, der standser folk der opfører sig forkert - fe.x. holder hinanden i hånde, drikker øl på gaden eller går i lårkort.

nationen - 24. jan. 2013 - kl. 11:50 Muslimsk Patrulje på bøsse-jagt: To anholdt

Hvad mener du? Kunne man indføre alkoholforbud i visse områder, hvor der bor mange, der af religiøse grunde, ikke drikker alkohol?

0 kommentarer
Vis kommentarer