52.642 danskere er klar til razzia i Sandholm

Politiet skal bare få fingeren ud og tømme Sandholm-lejren for tyvekoster, mener et historisk flertal af læserne.

Massivt flertal vil have politiet til at ransage Sandholm-lejren, når sporingsprogrammer som f.ex. 'Find my iPhone' viser, at en stjålet telefon befinder sig et setd i lejren. (arkivfoto: Kenneth Meyer)
Massivt flertal vil have politiet til at ransage Sandholm-lejren, når sporingsprogrammer som f.ex. 'Find my iPhone' viser, at en stjålet telefon befinder sig et setd i lejren. (arkivfoto: Kenneth Meyer)

- Forestil dig en helt almindelig bolig blok, hvor der er en som har stjålet en mobil. Ville det være rimeligt at ransage alle lejligheder i denne bolig blok? ( NEJ OG ATTER NEJ ).

Sådan skriver nationens! Simon E. i en af de 15-1600 kommentarer, artiklerne om stjålne iPhones, der havner et sted i Asylcenter Sandholm, har fået de sidste tre dage.

Se også: Øv! Min stjålne mobil ligger i SandholmlejrenSe også: Øv! Vores stjålne mobiler ligger OGSÅ i Sandholmlejren

Det er bare mobiler
- Vi skal passe på at der ikke er politikere, der bruger jeres vrede over et par mistede mobiler, til at lave ny regler for at omgå grundloven. Det er bare mobiler. Kom nu videre, fortsætter Simon, der tilhører den mikroskopiske del af læser-skaren her på ekstrabladet.dk, der ikke synes politiet skal ransage Sandholm, når et sporingsprogram som f.ex. 'Find my iPhone', viser, at en telefon befinder sig i asylcenteret.

Simon og 980 andre læsere, har svaret nej på spørgsmålet 'Skal politiet kunne ransage Sandholm-lejren?' mens et massivt og historisk flertal på 98 procent - svarende til mere end 50.000 danskere - svarer 'ja'.

Mobilen kan være 15 steder
Ifølge Nordsjællands Politi kræver regler i retsplejeloven en begrundet mistanke, før de kan gå ind og ransage. Og da der kan være tale om 15 værelser, der ligger tæt sammen, kan de ikke bare gå ind og ransage alle 15, lyder svaret fra Nordsjællands Politi. En af dem, der er ligeglad med retsplejeloven er Zelfie Zorning - Zmuth Z.:

- Skat må jo gerne gå ind på min grund for at undersøge om der udføres arbejde - UDEN KONKRET MISTANKE. Hvorfor må politiet så ikke gå ind i Sandholm på særlig bestyrket mistanke ??

Politiets forpulede pligt
- Få nu styr de vores love så vi kan få stoppet det PIS, skriver Zelfie, og Thomas H. synes ordensmagten bare skal se at få fingere ud:

- De telefoner skal bare findes! Det kraftedme politiets forpulede pligt at skaffe sådan nogle ting tilbage, og eftersom det bare at vade ind i asylcenteret og gennemsøge det hele..

- Kan ikk være rigtigt at man kan sidde og se på en Computer skærm hvor ens telefon er og politiet kan intet stille op. FINGEREN UD NU!

Hvad er vigtigst? Retsplejeloven eller iPhones?

0 kommentarer
Vis kommentarer