Nyt navn på banen: Pytlick med pivfrækt tvist

De hed de Jernhårde Ladies i halvfemserne, men hvad skal de hedde nu? nationen! har leget med på navnelegen og der er kommet masser af gode forslag på banen. Nu skal du vælge ét

Landstræner Pytlick navn indgår i flere af de forslag til et kælenavn til kvindehåndboldlandsholdet, nationen! er kommet med: Pytlcks Piger, Pytlingerne og The Pyt-lickers. (Foto: Lars Poulsen og Colourbox)
Landstræner Pytlick navn indgår i flere af de forslag til et kælenavn til kvindehåndboldlandsholdet, nationen! er kommet med: Pytlcks Piger, Pytlingerne og The Pyt-lickers. (Foto: Lars Poulsen og Colourbox)

- I gode gud hvor er niveauet her dog lavere end nogenside. Troede ellers det var muligt. Ser ud til at de svageste af de svageste hjerner samles her på nationen!

Sådan skriver Finn P. i en af de 143 kommentarer, navnelegen '

Se også: Jernhårde i 90'erne: Er de betonfrække nu? om det aktuelle danske kvindelandshold i håndbold, har fået.
Og Finn P. har en smule at have sin konstatering i, for en del af de mange forslag til et nyt navn har i de mest udpenslede vendinger handlet om nogle af spillernes seksualitet. Disse forslag er derfor ikke røget videre til afstemningen.Se også: Landsholdsstjerne: Jeg har altid vidst, jeg var til piger

Men hvad skal de hedde i 2013?
nationen!-redaktionen har samlet syv af de mest 'likede' forslag, og lad os begynde med nogle af de mere traditionelle: Her et der fortsætter traditionen med at bygge på sponsorens navn.

- De skal da hedde AL-stars, skriver Carsten B med henvisning til at det er Arbejdernes landsbank, der støtter pigerne

- The women vikings, synes KongDrew19 er et godt forslag, og Fizzan er også inde på, at vores landsholdspiger er drønstærke og hårde som beton:

De er lækre
- GRANIT MISSERNE HAHAHAHHA, synes Fizzan, de skal hedde.

- De skal hedde kugodterne, lyder det fra Mike H., der ligesom mange andre, synes de ser ligeså godt ud som de spiller.

Mange har brugt landstrænerens navn i deres forslag og 'minusminus' scorer fornemme 21 plusser for sin:

- Hvad er der galt med 'Pytlicks piger'? Det navn er da fint og dækkende.

John P. nøjes med at bruge de fem første bogstaver i Jan Pytlicks efternavn og kaster dette på banen:

- Pytlingerne ...

Pytlickers er utrolig passende
Men ingen af forslagene får som Steen M. ros. Steen synes landsholdet skal hedde 'The Pyt-Lickers', og det er især Palle H vild med:

- Den stemmer jeg sgu på. Utrolig passende uden at træde nogen over tæerne. :-), skriver han, der også har følt sig vel underholdt ved at læse nationens! opfindsomhed:

- Hold nu kæft det er underholdende herinde. Gerne virkelig gerne møde flere af disse personer her på nationen til en kommende julefrokost. Det må EB da afholde. Opfindsomheden fejler i hvert fald ikke noget, skriver Palle.

Men hvad synes du?

0 kommentarer
Vis kommentarer