Føtex beder Hus Forbi-sælger med nissehue om at skride

Flere kunder følte sig så generet at en Hus Forbi-sælger foran Føtex i Kalundborg, at de bad varehuschefen om at fjerne ham. Det gjorde Føtex så - 'usmageligt', mener Mette B

Der kommer mange kunder i Føtex, og derfor står mange hjemløse og sælger Hus Forbi ved indgangen. Men forleden mente kunder i Føtex i Kalundborg, at sælgeren generede - og så blev han fjernet. (arkivfoto: Carsten Ingemann)
Der kommer mange kunder i Føtex, og derfor står mange hjemløse og sælger Hus Forbi ved indgangen. Men forleden mente kunder i Føtex i Kalundborg, at sælgeren generede - og så blev han fjernet. (arkivfoto: Carsten Ingemann)

- Hold nu kæft hvor er det bare usmageligt! Lad dog manden sælge den eneste avis vi har der er 100% profitabelt for samfundet og gå ind og pas din egen butik!

- Manden, der sælger avisen, står med nissehue på og ønsker alle en glædelig jul - også dem, der ikke køber hans avis. Det gør han dog kun indtil en ansat i Føtex, klædt i hvid skjorte, slips og hele pivtøjet kommer og smider ham væk fra Føtex område.

Sådan skriver Mette B. på Facebook og hun er ikke den eneste, der synes Føtex i Kalundborg var lige hårde nok, da de tirsdag bad en sælger af hjemløse-avisen Hus Forbi om at lade være med at sælge sin avis foran deres supermarked.

Helle LP synes også, Føtex kunne have vist lige mere julesind:

- Han er det rareste mennesker, står lige så stille med sine blade og generer absolut ingen mennesker... (har ikke engang hund med).

- Så de kunder der har klaget eller følt sig generet skulle skamme sig lige så meget som Føtex for at sende dem væk. Hvad så med alle de Alarm, Falckabonnementer, sælgere og andet 'godtfolk' I (Føtex) byder indenfor i varmen - Er der aldrig nogle der klager over dem, spørger Helle i et indlæg, der har fået 328 til at reagere - en del med samme forargelse og opfordringer til Føtex om at byde hjemløse på kaffe, istedet for at smide dem væk:

Hvad mener du? Er det OK at bede en hjemløs Hus Forbi-sælger om at gå?

Jette VM forstår godt Føtex:
- Det har ikke noget med hvilken status denne hjemløs har i samfundet. Men det er en privat ejendom Føtex har, og hvis han må stå og sælge der, så må alle andre sælgere også gøre det. Og reglerne er der med ens for alle. Fattig, hjemløs eller stenrig så må de ikke sælge på deres ejendom uden tilladelse!

Varehuschefen for Føtex Kalundborg fortæller torsdag morgen, at der ikke er nogen hjemløse for butikken i dag - og Føtex' kommunikationesafdeling bekræfter, at Hus Forbi sælgere kan være uønskede.

0 kommentarer
Vis kommentarer