Hellere samle hundelort end nasse på samfundet

Ikke meget julefred på nationen!, der diskuterer de nyttejob, kontanthjælpsmodtagere skal udføre for at få udbetalt deres ydelse. Men hvad mener du, kontanthjælpsmodtagere skal bidrage med?

- YDMYGENDE??? Nej det burde da føles langt mere ydmygende at nasse på samfundet!!!

Sådan skriver nationens! Finn ! i en af de 444 kommentarer artiklen

Se også: Nyttejob: Arbejdsløse skal fjerne hundelorte og tælle biler har kastet af sig. Fra 1. januar skal jobklare kontanthjælpsmodtagere ud og arbejde for støtten - men arbejdet må ikke være rigtigt arbejde, så derfor har flere kommuner nævnt f.ex. renhold af kommunale stier og parker - herunder hundelorteopsamling. Finn ! synes det er helt rimeligt, og ser for sig, at kontanthjælpsmodtagere kan blive lige så effektive som f.ex. arbejdere i Kina:Se også: Hundeejere jubler: arbejdsløse skal samle lort

- På længere sigt bør vi etablere (eller yde billig / gratis arbejdskraft til) egentlige fabrikker, som kan konkurrere med de virksomheder i udlandet, som vi i dag får til at producere alt mellem himmel og jord. En kontanthjælpsmodtager eller en førtidspensionist kan på sigt sikkert blive lige så effektive, som en asiatisk arbejder, hvis der trækkes i ydelsen for dovenskab og udeblivelse. Start med at producere de ting, som er transporttunge, skriver Finn, og nationens! 'Perletand' er også med på, at man skal arbejde for ydelsen:

Se også: Kan man være for fin til at fælde bjørneklo?

- Der er da ikke noget galt i at gøre rent efter andre, eller er det kun ydmygende for en kontanthjælpsmodtagere?

- Hvad med 'tissekonen' på offentlige toiletter eller gadefejeren der tømmer skraldespande i parker o.lign og fejer hundebæ op, er det ikke ydmygende for dem? Tør øjnene og knyt sylten og kom igang, i har gået alt for længe og fedet den, og det samme gælder alle indvandrer kvinder der har gemt sig.

Men hvad med dig selv?

Ville du synes, det var rimeligt, at du blev sendt ud og gøre rent i det offentlige rum, hvis du ville have kontanthjælp fordi du ikke kunne finde et arbejde?

nationens! Dan H. tror de nye nyttejob, vil påvirke hundeejernes lyst til selv at samle lorten op:

- Tænk over nå en hundeejer ser en kontanthjælpsmodtager som går og samle hunde lorte, så vil den hunde ejer da nyde at se sin hund SKIDE på fortorvet, for der kommer jo en og samle op alligevel om lidt!

- Straf dem der har hunden og ikke dem som er blevet arbejdsløs og kæmper med kommunen.

0 kommentarer
Vis kommentarer