Annonce:
Annonce:

Minister til grin: Linker til satire-site i ramme alvor

Den svenske justitsminister faldt i med begge ben, da hun på sin Facebook-side linkede til 'nyheden' om at hash havde dræbt 37 Colorado-borgere. Nu griner hele verden

Annonce:
Følg nationen!

Debatten om legalisering af hash vs. forbud mod hash blussede op i det meste af verden, da den amerikanske stat Colorado sidste onsdag tillod salg og køb af det euforiserende stof.

Hvem er farligst: Ham med jointen eller ham med flasken?

37 døde af hash-overdosis
Og en af de sædvanlige modstandere - Sveriges justitsminister Beatrice Ask - reagerede derfor hurtigt, da hun på hjemmesiden 'DailyCurrant' kunne læse, at den lovlige hash havde slået 37 mennesker ihjel i løbet af det første døgn.

- Dumt og sørgeligt. Min første indsats i ungdomsforbundet hed Knæk Narko'en, og den er holdning jeg stadig står ved, skrev hun på sin Facebook-profil og linkede til den tragiske hashnyhed.

Annonce:

Problemet var bare, at det var en joke - Daily Currant lever af at lave satire, og havde ministrren kigget lbedre efter, kunne hun måske have lugtet lunten på grund af nyheder som 'USA deler gratis benzin ud i fattige kvarterer' og 'Obama afslører nyt design af amerikansk flag'.

Siden har minister bommerten rejst verden rundt - ifølge Aftonbladet har bl.a. ABC News, Associated Press, Guardian, Washington Post skrevet om den hurtige minister.

Men det kan jo ske for alle - også for nationen!-redaktionen - at man tager sjov for alvor, men hvad er den værste net-brøler du har lavet?

Se også Hitler hidse sig op over ministerens brøler - link til youtube her

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*

Det bedste fra Ekstra Bladet+

Annonce:

Mest læste lige nu

De er åbenbart i fuldstændig chok - udmærket
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Populært i Ekstra Bladet+

Mere om krop og velvære med Ekstra Bladet+

Mere om krim med Ekstra Bladet+

Mest læste fra den seneste uge

Bagholdet

Annonce:
Annonce: