Annonce:
Annonce:

Mit underliv brændte: Du var mand nr. 8 den dag

Tidligere sexarbejder Tanja Rahm skaber vild debat med indlægget 'Til dig der køber sex'. Hun vil forbyde sex for penge, men ikke alle er enige.

Foto: Colourbox
Foto: Colourbox
Annonce:
Følg nationen!

- Den sårbarhed og skrøbelighed du viser gennem dine ord, den evne du har til at sætte ord på dine følelser, burde komme ud i et langt større forum end her på facebook . Jeg er både rørt og fascineret af dit mod og ærlighed.

- Den største afsløring du viser gennem dine skrevne ord er en ufattelig stor styrke, og kapacitet. Om de mænd du skriver til/om tør se sig i spejlet, eller om de fortættet med deres løgn, ved jeg ikke....men hvis du bare rammer nogle af dem, får nogle til at reflektere lidt er det jo bare godt.

Jeg fakede til den store guldmedalje
Sådan skriver Per S. i en af de 736 kommentarer, Tanja Rahms opråb til sexkøbere har fået på hendes blog. For Tanja fortæller om de tanker hun gjorde sig, da hun solgte sex - og stilen er direkte, henvendt til de mænd, der gav hende penge for at levere en sexoplevelse:

Annonce:

- Når du troede du var kommet for at styrke din maskulinitet, ved at se om du kunne få mig til at komme, så skal du vide, at jeg fakede til den helt store guldmedalje.

- Jeg fakede så meget, at telefondamen var ved at falde ned af sofaen af grin, når jeg kom ud af lokalet. Hvad havde du regnet med? Du var måske nummer 3, nummer 5 eller nummer 8 den dag. Troede du virkelig at jeg mentalt og fysisk kunne tændes af samleje med mænd jeg ikke selv valgte? Nej du. Mit underliv brændte.

Forbuds-politiker købte sex på havnen

Brutalt ærligt, tak
- I mens du lå der, var mine tanker et andet sted. Et sted, hvor jeg ikke behøvede at forholde mig til, at jeg tillod dig at suge min selvrespekt ud af mig, uden at du brugte så meget som 10 sekunder på at se realiteterne eller den virkelige mig i øjnene, skriver Tanja bl.a, og Per S er ikke den eneste mand, der glæder sig over budskabet:

Annonce:

- Kære Tanja. Hvor er det velskrevet og brutalt ærligt. Jeg håber ikke du har mistet din respekt for alle mænd. Der er fortsat nogle af os der tror på ærlighed, kærlighed og gensidig respekt. Men tak for at du flot og oprigtigt tør sætte stemme og ansigt på en problemstilling.

Mand: Mænd tror de er så fantastiske
- Jeg håber du kan se bort fra negative kommentarer og udbrud der kommer til dig udfra dette. Vi gennemgår alle forskellige faser i livet og træffer vores beslutninger udfra miljø og vilkår. Ikke alle forstår at sætte sig ind i forskelligheden af os alle med empati og/eller forståelse, skriver Rasmus R, og Søren BC takker også:

- Det er langt mere end et skriv. Du rammer meget præcist . Det har altid undret mig hvorfor mænd bliver ved med at tro på den store åbenlyse løgn du så fint beskriver. Og tror de er fantastiske og uundværlige, at glæden er begge veje. men de er endnu mere bedrageriske end konstruktionen, situationen, og historien omkring den salgsydelse som har eksisteret så ufatteligt længe.

Annonce:

Hvorfor solgte du så sex?
Men andre er mere kritiske, og Anna P. L. O. forstår ikke, hvorfor hun valgte et arbejde som sexsælger:

- Hvis prostitution er så frastødende, og kunderne så ækle, hvorfor ikke et vaskejob så? Således du beskriver dine kunder, reflekterer det langt bedere DIT menneskesyn, end mændenes personlighed. Undskyld min politiske ukorrekthed, men det brev, er den størst omgang hykleri jeg længe har læst - og formålet kan jeg slet ikke finde ud af ..., skriver Anna og Rie H er enig:

- Jeg synes virkelig det synd for dig du har haft de dårlige erfaringer og al den smerte du tydeligvis har følt og stadig føler. Men når det er sagt vil jeg så os ha lov at sige, at jeg på ingen måde forstår hvorfor du dog blev i et job som du foragtede så meget...

- Jeg nægter altså at tro på at alle prostituerede føler som dig, den køber jeg simpelhen ikke.

Annonce:

Sex og penge hører ikke sammen
Det er et år siden, ar regeringen droppede valg-løftet om at forbyde sexkøb, men Tanja Rahm mener ikke, at debatten er slut. Hun slutter sig blogindlæg med et følgende opråb:

- Lad os råbe højt til vores venner, vores veninder, vores forretningsforbindelser, vores chefer, vores politikere og ikke mindst, til de prostituerede.

- Lad os råbe i kor, at sex skal høre privatlivet til. Lad os råbe, at sex ikke er en vare, men at den kan have store menneskelige omkostninger, hvis den behandles som sådan. Lad os råbe til verden, at penge og sex ikke hører sammen, men at sex skal foregå under helt andre og gensidige forhold.

Hvad med dig? Kunne du finde på at købe eller sælge sex?

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*

Det bedste fra Ekstra Bladet+

Annonce:

Mest læste lige nu

Søren Pind er gået fra snøvsen
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Populært i Ekstra Bladet+

Mere om krop og velvære med Ekstra Bladet+

Mere om krim med Ekstra Bladet+

Mest læste fra den seneste uge

Bagholdet

Annonce:
Annonce: