Annonce:
Annonce:

Status i Denver: Politiet har givet 9 hash-bøder

Man må gerne købe hash i den amerikanske stat Colorado, men man må ikke ryge det på offentlige steder. Nu diskuterer borgerne om ni bøder for at ryge er mange eller få.

Annonce:
Følg nationen!

Efter at Colorado tillod alle over 21 år at købe cannabis til eget brug, er der udstedt 28 nye tilladelser til at sælge hash i Denver. 43 nye cannabisdyrkere har fået myndighedernes stempel og ni andre har fået lov til at bruge hash-planter til andre produkter - f.eks fødevarer. Og så har byen fået et ægte cannabis-laboratorium.

Står i kø til en kæmpe koger – helt lovligt

Det fremgår altsammen i en status artikel fra Denver Post, der også kan fortælle, at politet siden 1. jaunar har udskrevet ni bøder til borgere, der ryger deres lovlige hash på et offentligt sted og at en hashbutik og seks hash-bønder har haft indbrud.

- Og antallet af indbrud sammenlignet med før legaliseringen er nogenlunde konstant, siger byens politichef Robert White. Hash-industrien er nemlig ikke helt ny i staten, der godkendte cannabis på recept tilbage i 2000. Pt. er der 20 stater, der giver borgerne mulighed for at få hash på recept.

Annonce:

Lav dog offentlige rygerum
Men de ni bøder skaber debat. Jack Beaverson skriver f.ex. at byen burde indrette lokaler, hvor hashrygning var OK, og Herman V spørger om sidste år:

- En potryger i garnet pr. dag cirka. Er det mange eller få, og hvor blev de arresteret, skriver Herman og Eric R ville gerne have at vide, hvor mange andre bøder politiet har udstedt til øvrige lovovertrædere:

- Tænker på, hvor mange politifolk i har på gaden for at give en bøde pr. dag. Og helt ærligt, hvor mange bøder for sprutkørsel giver hver dag for sprutkørsel?

Hvem er farligst: Ham med jointen eller ham med flasken?

Hvad synes du? Burde Denver indrette cannabis-lokaler?

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*

Det bedste fra Ekstra Bladet+

Annonce:

Mest læste lige nu

Hvis folk ønsker Ellemann det godt...
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Populært i Ekstra Bladet+

Mere om krop og velvære med Ekstra Bladet+

Mere om krim med Ekstra Bladet+

Mest læste fra den seneste uge

Bagholdet

Annonce:
Annonce: