Politi: Elev kom afføringsmiddel i lærernes kaffe

Hvad har du gjort for at genere din lærer? En svensk skoleelev har ifølge politiet hældt afføringsmiddel i kaffen, og nu skal myndighederne beslutte, om han skal sigtes.

- Det er vældig ulykkeligt og helt meningsløst. Vi har ganske rigtigt en del elever som forsøger at ødelægge det for sig selv, men de ødelægger det også for andre.

Sådan siger rektor Eva Stormgaard fra gymnasieskolan Design & Construction College i den svenske by Västerås, om den episode i efteråret, der sendte to undervisere på hospitalet. De to lærere drak kaffe, som eleverne serverede for dem, men de nåede meget længere end at smage på kaffen, før de mærkede en underlig følelse i svælget. De to tog straks på hospitalet, mens andre lærere sikrede sig at kaffen blev sendt til undersøgelse.

I dag foreligger resultatet fra statens kriminaltekniske laboratorium, og de har analyseret sig frem til, at den grimme smag kom fra et afføringsmiddel. Én elev er mistænkt, men da han er gået ud af skolen, er det uklart, hvad man kan sigte ham for.

Hvad mener du? Er det drengestreger at hælde afføringsmiddel i lærerens kaffe?