77 procent af læserne: Udskriv valg NU

64.907 læsere har svaret på, om Thorning skal gå af - og ja, det skal hun mener mere end 77 procent

Følg nationen!

- Udskriv nu det valg. Det er da uholdbart at vi næsten hver uge skal læse om at diverse ministre lyver.

Sådan skriver Finn G. - en af de rundt regnet 1300 nationen!-medlemmer, der har skrevet om seneste nyt i Bødskov-sagen siden onsdag kl. 11.50.

Statsministeriet kendte til Bødskovs løgnTV: S freder Helles højre hånd i PET-skandale

Dybt korrupte og fyldt med løgn
- Må give jer ret. Jeg må indrømme jeg troede på denne regering, men er nu kommet til den erkendelse at disse såkaldte røde er dybt korrupte og fyldt med løgn og løftebrud. Valg NU, og la' os så håbe EL får massiv fremgang, det eneste parti jeg lige nu kan pege på, som ikke er sølet ind i rod, fusk uhæderlighed, skriver Ismael G. og Revser R. bruger lidt flere ord:

- Skandalerne fortsætter i den røde løftebrudsregering – men hvad kan vi forvente når vi har en flok halvstuderede røvere og gymnasiepiger uden erhvervserfaring til at ”lede” dette land? Snart alle ministerier er p.t. under undersøgelse!

- Det er jo tydeligt at Statsministeriet og dermed statsministeren kendte til Bødskovs løgn! Den suspenderede departementchef i Justitsministeriet sendte hele 3 udkast pr. e-mail til Statsministeriets departementchef allerede den 19. november, hvor der i en af dem stod at ”Bødskov beklagede at have givet urigtige” oplysninger til Retsudvalget!

Grov overtrædelse af tilsynspligt
- I det sidste udkast var disse oplysninger redigeret væk – altså har man undervejs været inde og redigere og prøve at lave et cover-up over for Retsudvalget! Den 9. december måtte Bødskov så officielt indrømme hele denne løgnehistorie – men faktum er at Statsministeriet og dermed statsministeren allerede d. 19.november ( og måske tidligere) kendte til løgnehistorien uden at informere Retsudvalget og Folketinget om det! Foruden løgnen er det en grov overtrædelse af statsministerens tilsynspligt!

Man kan ikke læse alle mails
- Og så udsendte Socialdemokraterne i går en pinlig volapyk pressemeddelelse om ”at man ikke kunne forlange at departemantchefen læste alle sine mails” – til trods for at vi i TV hørte at han indrømmede at have læst de pågældende e-mails!Denne skandale må udløse valg og statsministerens afgang, skriver Revser og i dagens afstemning på ekstrabladet.dk, er mere end 70 procent af 47.000 læsere, enige.

nationens! Fedt M. - som lægger mærke til at de omdiskuterede oplysninge er sendt til Statsministeriet på kommualvalgdagen - synes, at vælgerne burde have to valg, hvis Helle Thorning går af og vi skal stemme:

- Syntes faktisk også at kommune valget burde gå om, set i lyset af nu 2 store fortielser i denne periode.

Hvad mener du?

Og tror du kommunalvalget havde fået et andet resultat, hvis Bødskov havde erkendt 'urigtige oplysninger' på kommunalvalgdagen?

Mit EB

Opret en gratis konto og få adgang til:
miteb-dagensvigtigste.jpg

Dagens vigtigste

Redaktionen udvælger dagens vigtigste artikler, så du altid er opdateret på det nyeste fra ind- og udland

miteb-lokalenyheder.jpg

Lokalt

Hold dig opdateret på vejr, trafik, bolig- og erhvervsnyheder i din kommune.

miteb-follow.jpg

Følg emner

Abonnér på de emner, der interesserer dig, så du aldrig går glip af noget.

miteb-saved.jpg

Gem artikler

Læst noget interessant? Gem artiklen til senere.

Det er fuldstændig hat og briller