Vent lige Bjarne: 36.154 danskere vil gerne købe DONG

nationens Kaare Friis er en af de mange danskere, der synes Corydon skal droppe Goldman Sachs og istedet sælge DONG til danskerne

- Hvor er visionerne om økonomisk demokrati blevet af?

- Nu har man muligheden for i praksis at udføre dette i DONG, så lad alle brugere og pensionsselskaber danne et selskab, som staten sælger til.

- Da der er over 2 mil. hustande kan man hurtigt ved en beløb som på f. eks. kr. 10.000 pr andel rejse ca. 20 milliarder kroner.

Køber alt hvad jeg kan få af DONG-aktier
Sådan skriver nationens! Kaare Friis i et læserbrev til Ekstra Bladet, og Kaare er langtfra den eneste dansker, der synes at DONG skal være på danske hænder. I en afstemning her på ekstrabladet.dk hvor over 43.000 læsere har deltaget, svarer 82 procent ja til, at DONG skal sættes til salg på folkeaktier:

- Folkeaktier er en super IDE. Det må være totalt oplagt - jeg er personligt klar til at købe alt jeg kan få på samme kurs som Goldman.

Bestiller for 50.000 kroner DONG-aktier
- Det fremgår allerede at der skal børsnoteres - og alle er klar over at kursen i såfald vil minimum fordobles. Hvorfor forære disse værdier til Goldman, hvor vi så efterfølgende se gevinsten glide over i et skattely, hvis det blev er folkeaktie ville beskatning ske efter danske regler her i Danmark, skiver nationens! JensenMagi i en kommanter til

Se også: Sæt Dong på folkeaktier og Bjarne_Ligglad har allerede lagt en bestilling ind:

- Folkeaktier - god ide .... jeg bestiller hermed for 50.000 DKK til min ratepension.

Hvem tror du Bjarne Corydon helst vil sælge til - Goldman Sachs eller danskerne?

1 af 2 
2 af 2 
0 kommentarer
Vis kommentarer
Hent flere
Mest læste på ekstrabladet.dk
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere