Skandale at DR bruger ekstralicens på B&W-ruin

Så er de penge, du betalte for meget i licens sidste år fordelt. DR får godt 30 af de 53 ekstra licens-millioner, har politikerne vedtaget. nationen! er ikke begejstret

En gammel værftshal skal indrettes til TV-showet Eurovision 2014. Det koster og derfor har ordførerne i alle folketingets partier givet - undtagen Liberal Alliance - givet DR ekstra 30 millioner kroner fra licens-kassen. (Foto: DR/Lone Mogensen)
En gammel værftshal skal indrettes til TV-showet Eurovision 2014. Det koster og derfor har ordførerne i alle folketingets partier givet - undtagen Liberal Alliance - givet DR ekstra 30 millioner kroner fra licens-kassen. (Foto: DR/Lone Mogensen)

TV2-regionerne og den såkaldte Public Service-pulje fik den lille halvdel, da medie-ordførere fra alle folketingets partier undtagen Liberal Alliance i dag fordelte de 53 millioner kroner danskerne betalte for meget i licens sidste år.

Se også: Melodi Grand Prix får licens-millioner

Den store bid af kagen på godt 30 millioner ryger nemlig tilbage til Danmarks Radio, der også stod for at opkræve den ekstra licens. DR havde bedt om tilskud til at holde det europæiske melodi grandprix til maj.

Se også: Grand-prix regning: DR beder om ekstra-licens

Da DR bad om de ekstra penge - kort tid efter at beslutningen om sang-dysten skal holdes i de gamle B&W-haller - skabte det en del røre på nationen!

Der er fine koncertshuse andre steder
- Stik jeres MGP skråt op hvor solen aldrig skinner. Er ved at være træt af det pengespild ALLE offentlige myndigheder kan tillade sig at bruge, og så skide på resten af befolkningen.

- Næ i kan fandeme lave en fattigrøvs indsamling som i gør til alverdens lande!, skrev Jimmie D. og Elmer P. pegede igen på, at der er en fin koncert-sal i Herning:

Se også: Her vil danskerne helst vil holde Grand Prix

- Akkurat som jeg har skrevet tidligere, så vil dette her nepotistiske makværk ift. københavneri mellem DR og Wonderful Copenhagen indebære, at alle landets licensbetalere kommer til at punge ekstra ud til renovering af nogle gl. haller.

Skandale at bruge 30 mio på ruin
- Altså renoverede bygninger betalt af andre, som Københavns Kommune så efterfølgende kan råde over ganske gratis. Altså fuldstændigt uhørt og usmageligt, samtidig med at andre byer har koncert facilliterne stående færdige og klar.

Ole S. synes også det er for galt, at licensmidlerne går til DRs grand-prixfest.

- En skandale at bruge så mange midler på en ruin! Det skulle vist alligevel være afholdt i Herning!!!

Da 24674 læsere debatterede DRs beslutning om at lægge Eurovision 2014 i Københavns gamle B&W-haller mente to ud af tre, at Boxen i Herning havde været et klogere og billigere valg.

Se også: Øv, Boxen tabte til gammel fabrikshal

0 kommentarer
Vis kommentarer