Ingen gider hjælpe Linda - kun en pædagog fra Enhedslisten

I går satte Linda alt indbo til salg. Hun og døtrene mister nemlig deres lejlighed på torsdag, og derfor skal alt væk. Men ingen vil købe noget - og kun én person har tilbudt at hjælpe hende

Leif Juhl fra Enhedslisten i Holbæk er den eneste, der har besøgt Linda, for at hjælpe hende. Linda mister sin og døtrenes lejlighed torsdag, og ved ikke, hvor de så skal bo.
Leif Juhl fra Enhedslisten i Holbæk er den eneste, der har besøgt Linda, for at hjælpe hende. Linda mister sin og døtrenes lejlighed torsdag, og ved ikke, hvor de så skal bo.

Linda Hansen skylder fire måneders husleje og derfor skal hun forlade den halvanden værelses lejlighed hun og hendes to døtre bor i på Kalundborgvej 39, 1. sal, i Holbæk på torsdag. Og med udsigt til at skulle bo på gaden, tænkte Linda, at det var smart at sælge så mange af husstandens indbo som muligt, og derfor satte hun det hele til salg i går her på nationen!

Se også: Linda ryger ud på torsdag: Alt er til salg

Men ingen af mere end titusindvis af danskere, der har klikket på hendes triste udsalg har været forbi for at købe noget. De 782 der har delt artiklen via facebook har heller ikke været forbi - den eneste, der har været ude hos Linda er Leif Juhl fra Enhedslisten.

- Og jeg må sige at jeg blev rørt, da jeg var derude. Allerede i går fik jeg sat hendes sag på voksenudvalgets dagsorden, og nu har jeg aftalt med hende, at hun skriver lidt flere detaljer om sin sag.

- Jeg har det dårligt med, at folk med børn ryger på gaden, og derfor vil jeg gerne hjælpe, siger Leif Juhl, tidligere pædagog og smed, i dag til nationen!.

Er ikke særlig social
Lindas situation har fået mange til at undre sig over, hvorfor hun har mistet kontanthjælpen, og ifølge Linda skyldes det, at hun i mange år ikke har deltaget i de møder, aktiveringstilbud og andet, kommunen har bedt hende om at møde op til.

- Jeg har kraftig paradentose, har kun enkelte tænder tilbage i undermunden, og jeg bryder mig ikke om at være sammen med andre mennesker, siger hun. Det gælder også når der er familiefester. Dem deltager hun heller ikke i.

- Nej, jeg er ikke særlig social mere. Jeg vil gerne have et job, hvor jeg er alene. Og ellers ved jeg ikke rigtig, siger Linda, der stadig regner med at skulle flytte torsdag - til gaden.

Hvad synes du Linda skal gøre - og hvad synes du kommunen skal gøre?

Leif Juhl siger, at han ikke endnu kan sige, hvad voksenudvalget vil eller kan gøre, men at han allerede er i gang med at skaffe hjælp, så Linda kan komme til tandlæge med sin paradentose.

0 kommentarer
Vis kommentarer