Griner: ZOO lancerer taske-kollektionen Marius

Giraftasker, radioaktive blæksprutter, der spiser flæskestegssandwich og spilfirma, der ikke vil have kvindelige kunder - det er første april.

Sådan ser de tasker ud, som Jobindex forestiller sig ZOO skal til sælge - men det er aprilsnar. (screendump fra Jobindex)
Sådan ser de tasker ud, som Jobindex forestiller sig ZOO skal til sælge - men det er aprilsnar. (screendump fra Jobindex)
Følg nationen!

'Er du glad for dyr, og er du samtidig et solidt marketingtalent, der kan sælge modeprodukter produceret af nogle af verdens mest eksotiske dyreracer? Så vær med fra start, når vi lancerer ’Marius’ taskekollektion.'

Sådan lyder indledningen på den jobannonce, Jobindex byder ind med i som årets 1.april-nar. Ansøgeren til det morsomme job skal f.ex. være uddannet marketingstrateg, dyrepasser eller slagter, og kunne forsvare aflivningen af raske zoo-dyr iført det obligatoriske zebrastribede jakkesæt.

- Du får samtidig ansvar for at udvikle, justere og implementere kommunikationsstrategier og PR-aktiviteter, men du er ikke for fin til at tage fat med hverken symaskine eller motorsav i spidsbelastede perioder, hedder det i annoncen, som 5 mennesker foreløbig er hoppet på:

- Ja, det er en aprilsnar, lyder det fra Jobindex, men hvad mener du om Marius-vits: Er den sjov?

Blæksprutte med flæskestegssandwich
I en anden del af dyreverdenen har Den Blå Planet en aprilsnar om en radioaktiv japansk blæksprutte, hentet i havet ud for det uheldsramte Fukushima atomkraftværk i Japan.

- Vi har flere gange fundet den ude i vores spisested ØST tidligt om morgenen. Hvordan den bryder ud af sit akvarium er en gåde, men det underligste er, at den foretrækker Meyers gode flæskestegssandwich og går uden om pil-selv-rejerne. Det er ikke normalt og er bestemt ikke godt for en blækspruttes fordøjelse, lyder det pressemeddelelsen dateret 1. april.

Er den sjov?

Google Maps bruger dagen til at lancere et Pokemon kort, og spilfirmaet Lotto24.dk fortælelr, at de er blevet sagsøgt, fordi de har udelukket kvinder fra deres hjemmeside:

- Ud fra løbende analyser, har lottofirmaet kunne fastslå at kvinderne vinder 80% mere end deres mandlige modparter. Dvs. at firmaets udbetalingerne også er en del højere hos det kvindelige segment og dette vil lottofirmaet lave om på, så der kan spares penge, hedder det i pressemeddelelsen dateret 1. april.

Hvad mener du er dagens sjoveste aprilsnar?

Pris-chok på Storebælt

Mere fra Ekstra Bladet+

Det ligner selvskade for regeringen og Danmark

Udforsk Ekstra Bladet+

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind