Aprilsnar går helt galt: Giraf-slagter var ikke sjov alligevel

Jobindex havde fabrikeret et 'sjovt' joboplag, hvor ZOO søgte f.ex. en slagter, der skulle sælge giraf- og løveskind-tasker . Men ZOOs sponsorer syntes ikke den var sjov, så nu er aprilsnarren slettet

Følg nationen!

- Hvad fanden tænker de på på Jobindex. Det her er virkelig dårligt for Danmark.

Sådan lød det i telefonen fra nationens! Chadi L fra Frankrig, da han tirsdag formiddag læste om den store jobdatabase Jobindex' 1. aprilspøg.Griner: ZOO lancerer taske-kollektionen Marius

Jobindex havde til lejligheden fabrikeret et 'sjovt' joboplag, hvor ZOO søgte en person med f.ex. slagterbaggrund, der skulle sælge giraf- og løveskind-tasker - og også være klar til selv at foretage aflivninger med motorsav.

'I løbet af de kommende uger vil flere produkter blive frigivet, og de vil blandt andet inkludere rullekufferter af skildpaddeskjolde, skuldertasker lavet af løveskuldre samt en større serie tegnebøger, der både er lavet af – og lugter af – gnu', hed det i annoncen der indtil kl. 12.37 lå på forsiden af Jobindex, der har ca 50.000 besøg pr dag.

Men nu er annoncen fjernet, og direktør Kaare Danielsen fra Jobindex siger til nationen!, at aprilsnarren er trukket tilbage:

- Du kan godt skrive vi trækker den.

- Hvis ikke alle synes, det er sjovt, så er det ikke sjovt, og Zoologisk Have har fået negative reaktioner, bl.a. fra nogle af deres sponsorer, som ikke synes aprilsnaren er lige så morsom som vi synes, og det er jo ikke meningen, siger Kaare Danielsen, der også sender mail ud til samtlige Jobindex' 250.000 brugere, og forklarer at der var tale om en mislykket aprilsnar.

Mere fra Ekstra Bladet+

Det ligner selvskade for regeringen og Danmark

Udforsk Ekstra Bladet+

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind