Schlüter om børnecheck: Gør børnehave billigere

I dag diskuterer Folketinget, hvordan og til hvem Danmark skal udbetale børnecheck. Nu blander tidligere statsminister Poul Schlüter sig i debatten

- Jeg synes personligt man skulle vedtage et helt andet forslag.

- Man kunne gøre det, at man nedsatte børnetilskuddet og så nedsatte man det gebyr, der betales i børnehaverne tilsvarende. Det vil være udmærket for danskerne, og det vil også løse problemet i forhold til udlændinge.

Sådan siger tidligere statsminister Poul Schlüter til tv2.dk om den børnecheck-debat, der lige nu raser på nationen! og i Folketinget. Regeringspartierne er mest indstillet på at give EU-borgere ret til fuld børnecheck - også til de børn, der ikke bor i Danmark - fra dag 1, ligesom de også skal betale fuld skat fra dag 1, mens et flertal på nationen! mener, at der kun skal udbetales børnecheck til de af EU-borgernes børn, der bor i Danmark.

Seks børnecheck-forslag: Se hvordan 4422 læsere har stemt

- Fjern børnecheck og lav gratis institutioner. Det kan da ikke være så kompliceret, lydet det fra Lars J., der altså er på linje med Sclüter, mens Sebastian K. mener at Poul Schlüter (og nok også Lars J.) må være dement:

- Flot - har man børn på 12 år vil de klappe i hænderne.

0 kommentarer
Vis kommentarer