Anklager Haugaard for at pisse på ludomaner

Komiker, skuespiller og ex-politiker Jacob Haugaard reklamerer for pengespil. Kvalmende mener nationens Toni R. Haugaard selv synes det er sjovt

Jacob Haugard synes de reklamer han har lavet for 25rød.dk er sjove. Er du enig? (arkivfoto: Ekstra Bladet)
Jacob Haugard synes de reklamer han har lavet for 25rød.dk er sjove. Er du enig? (arkivfoto: Ekstra Bladet)

- Er jeg den eneste, der taber ALT for komikeren Jacob Haugaard efter han er blevet frontfigur og begyndt at reklamere for rød25.dk.

- Jacob Haugaard, der som alkoholiker har brugt så mange lejligheder i TV til at fortælle om sin kamp ud af alkoholmisbruget, tjener nu en masse penge på at skabe nye misbrugere.

Se også: Haugaards kone i ny bog: sådan var livet med en alkoholiker

Sådan skriver nationens! Toni R i et debatindlæg til Ekstra Bladet om de pengespils-reklamer, der lige flyver rundt på nettet fra r ød25. Frontfiguren i reklamerne er Jacob Haugaard, og det kunne ikke være værre, mener Toni, der fortsætter sit brev således:

- Han pisser på de 40.000 registrerede ludomaner og deres kamp.

- Der er KUN registreret 40.000, fordi det er mennesker, der er gået i behandling efter selvmordsforsøg eller fordi de er i gæld for resten af livet m.m.

- Der er formentlig mange flere ludomaner derude... og han er med til at forføre de 100.000, der ligger i risiko gruppen

- Og hvad med vores børn og unge, der ser op til en mand som Jacob Haugaard.. Tænk at hele behandlingssystemet har gjort som meget for Jacob for at han kunne blive ædru, nu er han medansvarlig for at skabe nye misbrugere.... TÆNK at man kan være så ussel og egoistisk... Fy for fanden, skriver Toni.

Jacob Haugaard afviser fuldstændig kritikken, og siger til nationen!, at han synes reklamerne er sjov:

- Jeg er af den overbevisning at det er den enkelte der må tage stilling til sin afhængighed af alkohol, spil, sex, mad etc.

Men hvad siger du? Kan en tidligere misbruger reklamere for pengespil?

2 kommentarer
Vis kommentarer