Hidsig over P-bøde: Du betalte i forkert automat

Man kan få P-bøder, hvis man har flere P-skiver og duggede ruder, og nu kan nationens! Lene H fortælle, at man også kan få P-bøde, fordi man har betalt i en forkert automat

- Jeg har modtaget en bøde fra Jer som jeg absolut vil opponere imod.

- På bødesedlen står der, at det er en ugyldig billet og jeg undrer mig.

- Jeg betaler en bøde hvis den er fair. Men det hér er absolut ikke fair. Det er grotesk.

Se også: Fik P-bøde fordi ruden var tildugget

Sådan skriver Lene L, der i går skulle til møde med Vejle Kommune i Vejle - en by hun ikke besøger særligt ofte. Hun fandt en P-plads ved banegården, betalte med sit kreditkort i den nærmeste p-automat og lægger billetten i forruden og går så til møde. 1½ time senere kommer hun retur og finder en gul strimmel på bilen, som hun tror er en reklame. Det var det ikke. Det var en P-afgift på 590 kroner:

- Jeg forstår ikke et suk. På strimlen står der at jeg befinder mig på Reinholdts plads, mens der på billetten står DSB Banegården Vejle.
Lene parkerede og betalte her på Reinholdts Plads - men ifølge Europark i en 'forkert' automat. Det koster så 590 kroner.

- Jeg kender ikke byen godt nok til at vide, hvad pladsen hedder, og har naturligvis ikke haft grund til at sikre mig at den billet jeg trækker på en plads nu også skriver pladsens navn. Og anede heller ikke, hvad pladsen hedder, da jeg kommer udenbys fra. Så uanset ville jeg ikke have fattet mistanke, for det er en plads tæt ved banegården.

Se også: Birthe: Den P-bøde havde jeg ikke set komme

- Jeg kan ikke forestille mig, at Europark tror at jeg har parkeret min bil på én plads. Ulejliget mig til at gå helt over på en anden plads for at trække en billet og derefter retur til min bil for at placere billetten korrekt i vinduet? Det er fuldstændigt forrykt, skriver Lene, der er så hidsig at hun har klaget til Europark, og er parat til at tage sagen i retten, hvis de ikke trækker bøden tilbage.

Men hvad synes du Lene skal gøre? Og har du prøvet at få en P-bøde, fordi du er kommet til at betale i en automat, der viser sig at være forkert?

0 kommentarer
Vis kommentarer