Glad Fogh roser Ahmed Akkari

I aften kan du se første afsnit af DR2-programmet Akkari og Khader - Frihed, lighed og islam, hvor Akkari blandt andet siger undskyld for sin rolle i hele Muhammed-krisen til ex-statstminister Fogh

Khader, Fogh og Akkari - tre af Muhammed-krisens hovedpersoner. (Foto fra DR2s Facebook-profil)
Khader, Fogh og Akkari - tre af Muhammed-krisens hovedpersoner. (Foto fra DR2s Facebook-profil)

- Din luder og din forræder

Sådan skriver Izzo I i en kommentar på Akkaris Facebookside, om den program-serie der begynder i aften på DR2. Og Izzo er ikke den eneste, der har problemer med at manden, der om nogen kæmpede for at få Muhammed-krisen til at sprede sig, nu får sit eget TV-show:

Du burde sidde i fængsel
- Hvis du tror, at du kan fiske sympati stemmer fra folk med noget mellem ørene tager du fejl.

- For det du har gjort overfor det land, der tog dig og din familie til sig da du var i nød er utilgiveligt. Du rejser nu rundt og deler undskyldninger ud på statens regning, når du burde sidde i fængsel for at opfordre til had og mord.

Se også: Akkari kritiserer islamister i Vollsmose og Gellerup

- Dig og alle som dig, har intet at gøre i det her land, hverken nu eller i fremtiden. Du er skyld i mange personers død, og du kan ALDRIG rette op på dette, skriver Martin H, mens Jan KF er anderledes positiv over for den nye demokratiske Akkari:

Danmark håber på din hjælp
- Hej Ahmed, jeg tager hatten af for det du gør nu, og håber du vil bruge det til at fremme integrationen på en positiv måde og hjælpe med med at nedbryde en del af de fordomme der florer i de muslimske kredse.

- Det jeg mener det er at store dele af den danske befolkning har et åbent send og kun nærer mistro over for dem der møder os med mistro, Danmark håber på din hjælp nu.

Se også: Integrationshelten Akkari klar til Al Jazeera

I aftennens program møder Akkari tidligere statsminister (du kan se et lille klip her) og den omvendte imam har forberedt en længere undskydning til Fogh. En undskyldning NATO-bossen tager helhjertet imod:

- Jeg synes det er utrolig flot, det du siger. Det er jo en imporenden holdningsmæssig rejse, du har været ude på.

- Den måde du formulerer det, giver mig også et klart indtryk af, at det dybfølt, og at du har erhvervet en grundlæggende forståelse af det danske demokrati, siger Fogh, der mens Muhammed-krisen rasede stod fast på, at han ikke ville undskylde, hvad en dansk avis havde trykt af tegninger.

Du kan se hele undskyldningen på DR2 i aften kl. 21.30, men hvad mener du om, Akkari nu er blevet demokrat, og at Fogh accepterer en undskydning fra ham?

0 kommentarer
Vis kommentarer