Nydanske piger efterlyser mere kontakt med danske fyre

De bryder mønstre på gymnasier, universiteter og i erhvervslivet - de nydanske piger. Men de savner lidt mere kontakt med etnisk danske drenge

- Jeg har prøve det flere gange ... og sjovt nok er der altid en udenlandsk mand som blander sig.

- Tror dog ikke altid de udenlandske kvinder opdager det ...for det sker sjovt nok altid lige, når man et kort sekundet er alene og ikke mens kvinden høre på det.

Sådan skriver Børge V. på mx.dk i en kommentar til artiklen, om de problemer nydanske piger har med at komme i kontakt med etniske danske drenge.

Se også: Muslimske piger mangler egnede mænd

De kontakter mig ikke
Halvdelen af 100 nydanske kvinder, der har svaret på Metroxpress' spørgsmål 'Hvor ofte har en etnisk dansk fyr efter din vurdering undladt at kontakte dig til fester etc. - alene fordi, du er nudansk af udseende?', svarer ja, og 59 af 71 nydanske piger svarede ja til spørgsmålet: Når han har undladt at kontakte dig, skyldes det så, at han frygter, at din religion og familie ikke tolerer, at du 'ser' en dansk fyr?

Vi vil gerne have en dansk fyr
- Hos mange danske fyre dominerer den fordom, at de får ballade med brødre, fædre og fætre, hvis henvender sig til en nydansk kvinde, siger Helen Ali, der er projektleder bag FUNK, Forening for Unge Nydanske Kvinder, til mx.dk, og tilføjer, at mange af de ambitiøse kvindelige mønsterbrydere gerne vil finde sammen med en dansk fyr, og at der ikke er noget at være bange for, da risikioen for ballade er 'nærmest ikke eksisterende'.

Se også: Nydanske kvinder er Danmarks mønsterbrydere

- Hvad fuck er der at være bange for??? Behandler du folk, med respekt. Kommer det typisk tilbage osse;-), skriver Tuemose J. på mx.dk, men hvad siger du?

Er du bange for ballade, hvis du kontakter en nydansk pgie til en fest?

1 af 2 
2 af 2 
16 kommentarer
Vis kommentarer