Afslappet løsning: Her kan en ny rockerborg ligge

Et massivt flertal af 10994 læsere mener at rockere skal have lov til at lave klubhuse i industrikvarterer. Socialdemokrat siger god for en 'pragmatisk løsning'

Bandidos vil gerne have lov til at have klubhus i et industriområde - det synes læserne er en god ide. (Foto: Kenneth Meyer)
Bandidos vil gerne have lov til at have klubhus i et industriområde - det synes læserne er en god ide. (Foto: Kenneth Meyer)

- Det her handler om at hjælpe nogle naboer, som ikke kan få hjælp af Christiansborg. Og i den situation synes jeg, godt vi kan gå efter en pragmatisk løsning.

- Så hvis vi kan få dem ind i et industriområde, så synes jeg det vil være fint.

Se også: Nabo til rockerborg: Hvem beskytter os?

Sådan siger Jacob Hougaard, socialdemokratisk medlem af Borgerrepræsentationen, der dermed erklærer sig enig med det massive flertal af læserne, der synes rockere skal have lov til at have klubhuse i industriområder - selv om de ikke lever op til de almindelige betingelser, der gælder i de områder.

10.994 læsere har svaret på spørgsmålet 'Skal rockere have lov til at lave klubhuse i industrikvarterer?, og 82 procent mener ja, også selv om rockere ikke lever op til de almindelige betingelser der gælder i industrikvarterer.

Se også: Glad nabo til rockerborg: Hvis bare man ikke provokerer

- Men i en situation, hvor der er rockere over det hele, så synes jeg det lyder fornuftigt, siger Jacob Hougaard, der opfordrer Bandidos til - ligesom mange andre danskere - at gå på boligjagt i påsken.

Hvad mener du? Og kender du et industriområde med en egnet industriejendom?

0 kommentarer
Vis kommentarer