Snydt: Mødte nigerianer på nettet og sendte 500.000 kr.

Politiet kan ikke hjælpe dansk kvinde, der har sendt en halv million til en ukendt mand, hun har mødt via Facebook. Men skal politiet det?

- Jeg troede virkelig ikke, at der var nogen, der er så naive ?? .. Jamen alle kender da til de Nigeria-breve - jøsses!!

Sådan skriver Brigitte BS i en af de 21 kommentarer, jv.dk har fået til en artikel om en 56-årig, kvindelig koldingenser, der er blevet en erfaring rigere og en halv million kroner fattigere.

- Hun må har arvet dem, for med den intelligens kan hun ikke have tjent dem selv da... Please, skriver Søren S. om kvinden, der ifølge det lokale politi har overført de mange penge til en mandsperson, der via Facebook havde fået kvindens opmærksomhed.

Se også: Nigerianske spam-svindlere: Sådan tager vi røven på dig

Politiet: lad være
Manden - som optrådte som fattig ingeniør uden penge til 'materialer' - fik kvindens sympati og penge, og politiet advarer nu andre mod at overføre penge til folk, man ikke kender:

- Vi har sagt det før, men jeg vil meget gerne have lov til at sige det igen. Man skal lade være med at overføre penge ud af landet til folk, man ikke kender, siger Poul Steffensen, vicepolitikommissær ved Sydøstjyllands Politi, til jv.dk. men hvad siger du?

Kender du til nogen, der har fået noget godt ud af at overføre penge til folk, de ikke kender?

Politiet siger, at de ikke kan hjælpe kvinden, men det synes Benni SB er for let sluppet:

- Ud over det åbenlyse, som rigeligt af folk har kommenteret, hvorfor gør politiet så ikke mere ved sagen, det er da også for dårligt, at man bare opgiver, fordi det er nemmest for politiet, frem for at gøre en indsats for at stoppe de her bagmænd? Har man sørget for fra politiets indsats at varsle alle danske banker om kontonumre osv., så de er blokeret ved fremtidige forsøg?

0 kommentarer
Vis kommentarer