Søren holdt sig to dage: Så fik retssystemet en lort

Søren J. er træt af det blødsødne danske retssystem, og derfor lagde han en lort på den byggegrund, hvor Retten i Kolding skulle ligge. Hans venner synes, det er genialt - hvad synes du?

- Genialt Søren det du gør opmærksom på. Retssystemet er bygget på at straffe de svageste mest muligt og lade a-holdet slippe fri.

Sådan skriver Claus J i en af de 33 kommentarer, Søren J. lorte-aktion mod det danske retssystem har fået på Facebook.

- Fed happening, skriver Heidi M og Morten H fortsætter:

- Du er fandeme sjov... Og fremsynet...

Holdt sig to dage - og så fik retssystemet lort
Søren J. gik for 1½ år siden ned og sked en lort på byggepladsen til den nye retsbygning. Den ligger nu begravet under gulvet og stinker - han havde endda holdt sig i to dage, for at være sikker på, at protesten fik en vis størrelse:

- Jeg gjorde det for at skabe opmærksomhed omkring vores retssystem, der er ude af trit med den verden vi lever i. Systemet er konservativt og svagt.

Sølle og latterligt retssystem
- Voldelige røverier,mord,voldtægt og en lang række andre kriminelle forhold dømmes alt for svagt. Det er over 20 år siden, jeg læste i vores ugeavis, at nogle bankrøvere fra Frankrig, var kørt til Danmark for at røve en bank. De blev snuppet og spurgt hvorfor de kørte til DK. Svaret var; i Frankrig får vi 20 år i fængsel, bare for at gå ind i banken bevæbnet, her kun 4 år.

- Så vores svagelige retssystem tiltrækker kriminelle. Det stinker, ligesom den lort jeg har lagt, skriver Søren J - der i fredags som eksempel på de danske straffe, linkede til Ekstra Bladets historie om en voldtægt af en 17-årig pige.

Se også: Ambulance-voldtægt: Så er dommen faldet

- En skærpende omstændighed ved en voldtægt giver kun 4 mdr ekstra, oven i en i forvejen latterlig lille straf. Sølle retssystem og latterlig, skriver Søren om den 1-årige fængselsstraf til voldtægtsmanden, og da 74.090 læsere i weekenden skulle svare på spørgsmålet 'Er dommere for bovlamme i forhold til at udvise udlændinge for grov kriminalitet?', svarede mere end 90 procent 'ja'.

Men hvad mener du om at lægge en lort på en byggegrund, hvor Retten i Kolding nu ligger?

0 kommentarer
Vis kommentarer