Cherif jubler over dom: Ville kun voldtage franske piger

Endeligt faldt der en dom for racisme mod en etnisk europæer, skriver Cherif El-Ayoty, om en afgørelse i Paris forstaden Evry, hvor fire voldtægtsmand erklærede, at de specifekt gik efter et fransk offer

- Den 30. marts i år voldtog fire muslimer, alle sammen født og opvokset i Frankrig, en 18-årig hvid fransk pige under bestialske forhold nær Paris.

- I denne sag brød dommeren endelig en usynlig grænse og gik stik imod holdningen blandt politikere og bureaukrater i et Europa, som er kuet af kriminelle muslimer.

- Dommeren dømte de anklagede for racisme mod en etnisk europæer. Dette er en milepæl i moderne europæisk retspraksis.

Sådan skriver Cherif El-Ayouty i et indlæg til Ekstra Bladet om racisme. Cherif har boet i Danmark siden 1968 - og elsker det. Og da han for halvanden måned siden skrev

Se også: Ældre indvandrer til ung indvandrer: Derfor kan ingen lide dig blev han voldsomt glad for den positive reaktion. Hans brev om racisme fortsætter således:

Det er tilladt at volftage franske piger
- Hvor mange gange har jeg ikke måttet sluge min vrede over etniske danskeres passivitet, hver gang en muslim anklager dem for racisme!

- Jeg har altid ment, at hvis nogen skal betragtes som racister, så er det dem, hvis forfædre har indført racismen i verden. Europæere har for længst fjernet denne pest fra deres normer, værdier og levemåde.

- Derimod er racismen stadig i brug i Mellemøsten og blandt en væsentlig del at den muslimske befolkning i Europa. De fire voldtægtsmænd erklærede overfor dommeren, at de ikke voldtager muslimske piger, men at det er tilladt at voldtage franske piger.

De fleste ofre for racisme er danskere
- Danskerne har en utrolig skræk for at blive kaldt for racister, og kriminelle muslimer benytter denne svaghed til egen fordel i dagligdagen samt ved mange retssager.

- Jeg håber, at danskerne efter den franske dom frigør sig fra denne frygt og indser, at det i de fleste tilfælde er dem, der er ofre for racisme, skriver Cherif, men hvad mener du?

Hvem er oftest ofre for racisme? Etniske danskere eller indvandrere?

2 kommentarer
Vis kommentarer