Aflivet: Kessler har sendt 'John' til regnbuebroen

null

Den nu aflivede John Mogensen - foto fra Facebook.
Den nu aflivede John Mogensen - foto fra Facebook.

- Det skærer mig dybt i hjertet. R.I.P. John Mogensen.

Sådabn skriver Jesper B i en Facebook-kommentar, efter at Mikkel Kessler i går valgte at følge søster Linses råd om at aflive hunden John. John - der også hedder Mogensen - overfaldt en mindre hund i søndags, og Fie som hunden hedder, endte med en brækket nakkehvirvel.

Den slags sager ender som regel med, at politet henter den hund, der har bidt, og efter en periode i hundefængsel, bliver den så aflivet.

Se også: Fik hund tilbage fra politi: Udmagret og med klamt sårSe også: Affaldssæk: Politiet satte død hund på dørtrinnetFra Foreningen Fair Dogs video. nationen - 1. nov. 2011 - kl. 15:47 Politi i blodrus: Afliver hunde i flæng

Stop nu de hundedrab
- Mikkel måtte gå den tunge gang og sende ham til regnbuebroen. R.I.P. vores dejlige John Mogensen, lød det derfor fra Linse i går, men flere mener, at sagen burde være endt uden aflivning. Især fordi ejeren af den skambidte hund, en lille west higland white terrier, ikke mente, at Kessler behøvede at aflvie sin hund hund:

Se også: Linse: Mikkel er nødt til at aflive hunden

- Den skal sgu da ikke aflives. Nu må de hunde drab sgu snart stoppe, skriver Joan K på Ekstra Bladets Facebook-side, hvor også Jane A P deltager i debatten:

- Årh hold nu jeres kæft,måske det var den lille forbasket tæppe pisser der selv startede balladen.

- Det er da sjovt så fandens kloge i er fordi i måske ikke bryder jer og hverken Linse eller Mikkel Kessler.

- Jøsses hvor er folk dog platte.

Hvad mener du? Skal hunde, der bider andre hunde, altid aflives?

0 kommentarer
Vis kommentarer