Messerschmidt: Hvad skal vi med kvinder, de er bare til besvær

Morten Messerschmidt, DF, og Christel Schaldemose, Socialdemokraterne, varmer op til EU-parlamentsvalget. I et debat-maraton - 42 indlæg i alt - skriver de hveranden dag frem til valgdagen her på nationen!

Nej, det er hverken Schaldemose, Auken eller Tørnæs, som overskriften 'Hvad skal vi med kvinder, de er bare til besvær' hentyder til!

Men et EU-dokument, som er på vej gennem EU-parlamentet, mindede mig om den gamle revysang af Jørgen Ryg og Preben Kaas. Den er stadig morsom, sangen altså; men hvis EU-fanatikerne, for hvem ironi og humor er en by i Belgien, så vil sangen en dag kun blive nynnet i lukkede selskaber.

For nu skal det gøres strafbart at udtrykke modvilje over for f.eks. feminisme. Det lægger dokumentet 'Europæisk statut til fremme af tolerance – til vedtagelse i de europæiske staters lovgivende forsamlinger' nemlig op til.

Ethvert EU-land, som måtte være så tåbeligt at ophøje nævnte papirstak til lov, skal:

'tage konkrete skridt til at bekæmpe intolerance, især med henblik på racisme, diskrimination efter hudfarve og etnicitet, religiøs intolerance, totalitære ideologier, modvilje mod fremmede, antisemitisme, antifeminisme og homofobi.” Og regeringerne skal retsforfølge den, der: ”offentligt fremsætter nedgørende bemærkninger imod en gruppe eller dens medlemmer, med den hensigt at opildne til vold, at tilsværte gruppen, latterliggøre den eller udsætte den for falske beskyldninger.'

Så hvis du i fremtiden i kantinen eller skurvognen fyrer vittigheder af om handicappede, homoseksuelle, indvandrere, molboer, blondiner, SF'ere, studenter, der gennemfører til normeret tid, eller andre udsatte mindretal, kommer du i fedtefadet. Det er naturligvis rent delirium. Men jeg ville bare fortælle lidt om, hvad nogle bruger tiden på i det 'parlament', hvortil jeg har den ære at være valgt.

Christel Schaldemose skriver videre om EU-politik i morgen - og så kan du hver dag frem til Europa-parlamentsvalget d. 25. maj følge de to EU-politikere her på nationen!

0 kommentarer
Vis kommentarer