Yousee morer sig over nedbrud: Det er kun 3. gang

Så er den gal igen på yousee's kabel-TV. Seere fra hele nordsjælland klager fordi de skal se analog fodbold - og yousee indrømmer: Ja, vi har åbenbart noget med spansk-tyske cl-semifinaler.

Sidste år brændte denne boks sammen på yousee - i år er det et datakort på centralen i Virum, der er skyld i at titusindvis af fodboldglade seere, ikke kan se Champions League.
Sidste år brændte denne boks sammen på yousee - i år er det et datakort på centralen i Virum, der er skyld i at titusindvis af fodboldglade seere, ikke kan se Champions League.

- Bemærk at den igen er gal under Chl semi finalen 4 år i træk

Sådan skriver Patrick Jimmie Patman Glentvor på yousee's facebook-side i en af de 151 klagekommentarer, aftenens nedbrud har fået.

- I har udfald i hele Nordsjælland i prime time, dvs. fra kl. 19.30... fremgår af jeres hjemmeside, men I kan ikke kontaktes på support. I er gået hjem kl. 20.

- Det er bare ikke i orden at gå hjem fra teknik der er i udu, skriver Hanne Albrechtsen og ifølge Ib Konrad Jensen fra yousee, er der ligesom tidligere år, ingen der ved, hvornår det digitale signale er tilbage:

Desværre ingen tidshorisont
- Et datakort på centralen er brændt af og skal skiftes. Desværre ingen tidshorisont for, hvornår det er overstået.

- 3+ sendes analog på UHF kanal 43 (på mange apparater kanalplads 10, når kanalerne er indlæst) og kan også ses på YouSee Web TV, skriver Ib fra yousee, der ganske rigtigt har beklaget nedbrud i en Champions League semifinale før - endda også mellem Bayern og Real.

Men det er kun 3. gang
- Ja, vi har åbenbart noget med spansk-tyske cl-semifinaler. Men det er nu 'kun' 3. gang, skriver Ib, der dog straks får svar på sin kommentar:

- Lader til at Ib er komiker, fed kommentar Ib, skriver Frank Fjelsted Eriksen.

Se også: Barca-Bayern-bøvl: YouSee kyler den skyldige udSe også: Ingen garanti fra Yousee før Chelsea-BarcaSe også: Nu genudsender de Bayern-Real

- Nu må i snart stoppe hvorfor skal der ske noget HVER GANG der er cl semi finalen..................

- Der bare ikke i orden, skriver Dennis Pedersen og Lars Olsen spørger om kampen mon bliver genudsendt:

- Har i tænkt jer at gøre noget, så vi her i huset for mulighed for at se det?? Jeg er godt klar over jeg intet svar på den her da i aldrig svare en .... men prøver alligevel, skriver Lars Olsen på yousees Facebook.

Men hvad mener du? Skal yousee genudsende kampen - eller skal de ramte seere kompenseres på anden måde?

0 kommentarer
Vis kommentarer