Valgbaben Nikita: Der skal være grænser

Du husker måske Nikita Klæstrup, hende den konservative byrådskandidat, der vandt titlen 'kommunalvalgets babe' på nationen! - men ikke kom i Guldborgsund Byråd. Nu er hun på banen igen

Så er der gang i valgkampen igen. Nikita Klæstrup hjælper denne gang Nicklas Vind. Foto: youtube og Alexander Flemming
Så er der gang i valgkampen igen. Nikita Klæstrup hjælper denne gang Nicklas Vind. Foto: youtube og Alexander Flemming

- Jeg synes, der skal være grænser for EUs indblanding i danske forhold.

- Og de grænser synes jeg Nicklas Vind er god er sætte, så derfor støtter jeg ham i valgkampen. Blandt andet ved være med i den video, der er lavet med hans valgsang.

Se også: Pivfrækt kommunalvalg: Tanja DD-skål vs Topløse Nikita

Sådan siger Nikita Klæstrup, der stillede op til kommunalvalget i Guldborgsund Kommune i november, og nu agerer blikfang for en anden ung konservativ politiker, Nichlas Vind.

I musikvideoen - som så vidt vides er den første valgsang, der er lavet til det kommende EU-parlamentsvalg, kan man se Nicklas og andre søde piger med papskilte og budskaber om EU og Danmark og grænser.

- I anledning af, at der i dag er en måned til valget er der også kommet en video på youtube,og jeg tænkte om dette eventuelt ikke var noget, som Nationen! kunne have en holdning til? :), skrev Nichlas tidligere på dagen, så værsgo.

Hvad er din holdning til en musikvideo med en EU-valgsang? Og skal man bruge søde piger for at sælge EU?

Billedet af Nikita Klæstrup er stillet til rådighed af fotograf Alexander Flemming. Se billeder af Nikita og andre modeller her.

0 kommentarer
Vis kommentarer