Beyonce har medlidenhed med grimme piger

Der er stort pres på unge pige for at se godt ud, lyder det fra Beyonce i en ny video. Men du er selv med til at lægge det pres,. lyder kritikken.

Beyonce har medlidenhed med de piger, der bruger Botox, spraytan og plastiske operationer for at leve op til nutidens skønhedsideal. Hun mener, det er vigtigt at fokuse på indre skønhed. (Foto: AP)
Beyonce har medlidenhed med de piger, der bruger Botox, spraytan og plastiske operationer for at leve op til nutidens skønhedsideal. Hun mener, det er vigtigt at fokuse på indre skønhed. (Foto: AP)

- Du er selv en del af problemet, miss Carter Bey(oncé).

- Og du ka' godt pakke din omvendt-psykologi sammen - den falder vi ikke for.

- DU er grunden til at så mange unge kvinder har dårlige tanker om sig selv.

Sådan skriver dailymail-debattøren youalreadyknow123 fra Honolulu i en af de 304 kommentarer, der er tikket ind under en artikel om ny video, hvor Beyonce udtrykker sin dybeste medfølelse med denne verdens grimme piger.
Dem der f.ex. bruger kosmetiske operationer, for at komme til at se godt ud.

Se også: Beyonce i bikini: Har hun brugt photoshop?

Verdens smukkeste skal have Botox
- Det skærer mig i hjertet, når jeg ser de ting kvinder går igennem for at leve op til det pres samfundet lægger på os, siger Beyonce i videoen og i scene, hvor hun skal ligne en kvinde, der er på vej på operationsbordet, siger hun:

- Her lader jeg som om, jeg skal have strammet ansigtshuden op og have Botox.

Se også: Derfor sprayer jeg 3-årig datter brun

Men Beyonce - der for to år siden blev kåret af magasinet People som verdens smukkeste, og netop har fået titlen Verdens mest indflydelsesrige af Time Magazine - får altså drøje hug for sin medfølelse med denne verdens grimme kvinder:

Beyoncé er hurtigt kommet i form efter fødslen af sin lille datter. (Foto: beyonce.com) Intl. kendte - 26. apr. 2012 - kl. 08:38 TV: Her er verdens smukkeste kvinde

Hykler, du gør jo det modsatte
- Hykler, det er det du er. Du sender denne besked til de politiske korrekte, mens du i virkeligheden gør det modsatte, skriver netdebattøren HZ, og 'ohn' kan heller ikke tage Beyonces budskab om at kigge mere på indre skønhed, alvorligt:

- Og det her kommer fra kvinden, der ville have nogle mindre heldige billeder fjernet fra nettet, skriver 'ohn' sin kommentar, der har fået 2134 thumps ud.
(Foto: AP)

Mere end 5 millioner har set Beyonces skønheds-opråb på youtube og også her er mange af de 8424 kommentarer kritiske:

- Vorherrebevares, håber ikke unge piger ser den her.

- Jeg ved godt, at hun prøver at sende et godt budskab, men nogle vil se den, og gøre som de piger i videoen gør, skriver Cate Rose.

Hvad synes du? Er det godt at Beyonce slår et slag for indre skønhed og kritiserer skønhedshysteriet?

1 af 2 Beyonce har medlidenhed med de piger, der bruger Botox, spraytan og plastiske operationer for at leve op til nutidens skønhedsideal. Hun mener, det er vigtigt at fokuse på indre skønhed. (Foto: AP)
2 af 2 Beyonce har medlidenhed med de piger, der bruger Botox, spraytan og plastiske operationer for at leve op til nutidens skønhedsideal. Hun mener, det er vigtigt at fokuse på indre skønhed. (Foto: AP)
0 kommentarer
Vis kommentarer