Efter trusler om tæsk: Fløjte-aktivister til fredsmøde

LO og fløjte-aktivisterne fra 'Her er oprøret' mødes i dag for at diskutere fløjte-demonstration mod statsministeren den 1. maj i Fælledparken.

– Vi mærker meget støtte fra mange dele af samfundet. Derfor hverken kan eller vil vi kontrollere alt hvad alle folk kan finde på at gøre i fælledparken.

- Med dette in mente vil vi naturligvis gerne deltage i en dialog og høre hvorfor I mener vi skal ændre vores opfordring og eventuelt opgive vores fløjteuddeling.

Se også: LO frygter slagsmål i Fælledparken under Thornings tale

Sådan skriver de aktivister, der kalder sig Her er oprøret i et brev til LO, som hjemmesiden Modkraft er i besiddelse af.

Vi er ikke sure på LO
- Da vi hører at I er indstillede på dialog fra nogle kanter og samtidig læser latente trusler i pressen om smede, der vil 'rydde op foran scenen' (og dermed krænke vores ret til at protestere), er det et krav at dialogen føres til åbent referat og at pressen (eller dele af pressen) har adgang til mødet. fortsætter brevet, og aktivist Erik Ankersen fra 'Her er oprøret' - der i skrivende stund har opbakning fra 913 personer - bekræfter over for Modkraft, at de skal til møde med arrangøren af 1. maj-kampdagen i Fælledsparken:

Se også: Trussel på Facebook: Det får Thorning i hovedet 1. maj

- Vi indgår naturligvis i en dialog med LO om 1. maj da det ikke er dem, men regeringen vi er utilfredse over, siger Erik Ankersen, til Modkraft, der også kan fortælle, at fredsmødet foregår tirsdag.

Hvad tror du? Bliver der fløjtet i F ælledparken på torsdag?

0 kommentarer
Vis kommentarer