Trist søn: Far har sendt 140.000 til dejlig dame i Afrika

nationens! Jacob R aner ikke sine levende råd. Hans ensomme far er blevet forelsket i en dejlig, men fattig, afrikaner, og har foreløbig overført 140.000. Har du et godt råd til Jacob?

- Det har stået på et par måneder, og det har nu nået et omfang hvor jeg simpelt hen ikke aner, hvad jeg skal stille op.

- Det gør ondt indeni at se sin far blive svindlet og bedraget, men selv om jeg har forklaret min far, at den søde dame fra Ghana, han Skyper med nok kun er ude efter hans penge, så kan han ikke lade være.

Sådan siger nationens! Jacob R, der er havnet i en mere eller mindre desperat situation.

Se også: Snydt: Mødte nigerianer på nettet og sendte 500.000 kr.

Hans 72-årige far blev alene for nogle år siden, og lever derfor et ret så ensomt pensionist og enkemandsliv. En seriøs dating-profil på en dansk side gav faren nogle gode oplevelser, men i februar i år modtog han som så mange andre en mail fra en dejlig dame fra Ghana, der søgte selskab. Og det har foreløbig vist sig at være et meget givende bekendtskab, i hvert fald for kvinden.

Han ved godt det er forkert, men….
- Jeg hørte om hende da han havde overført de første 50.000 kr.

- Min far vidste godt, at det måske ikke var så klogt, det han havde gjort, og han lovede også at lade være med at sende flere penge, men så snakkede de sammen på Skype, og så kom han til at overføre flere penge, og endnu flere penge, og nu er det så nået op på i alt 140-150.000.

Han kan ikke lade være
- Det er så mange penge, at det har betydning for hans økonomi, men han kan ikke lade være, selv om jeg har forklaret ham, at hun nok aldrig kommer herop, og kun gør det fordi han sender hende penge.

- Men hvad skal jeg gøre, og hvad har andre i samme situation gjort – for min far kan jo ikke være, den eneste ensomme pensionist, der er blevet lokket af et nigeria-brev, siger Jakob, der gerne vil have råd fra andre nationen!-medlemmer.

Hvad ville du gøre hvis din far pludselig blev fanget af en dejlig, men dyr dame, på nettet? Skriv dit gode råd herunder.

9 kommentarer
Vis kommentarer