Kommunalvalgs-babe: 'Færre forbud, mere hud'

Flemming synes, det er for dårligt, at hans kone ikke er med i årets lækreste kommunalvalgs-babe konkurrence. Så her er hun, sammen med fem andre, der også kom for sent til første heat.

nationen! er igen i gang med at kåre kommunalvalgets lækreste babe, og der var 15 piger, der nåede 1. heat. Der bliver stadig afgivet stemmer i det heat, og de fem der får flest stemmer, går videre til babe-finalen, der kører henover weekenden og slutter mandag kl. 12.00.

Se også: Hvis jeg var lebbe ville jeg hoppe på 'den blå kost'

Men er er lige seks ny babes - de nåede af den ene eller anden grund ikke at deltage i første runde. Kig og stem - to af dem går videre til finalen.

Se også: Her er kommunalvalgets superbabeSe også: Topløse-Nikita og billedet der ikke går på valgplakatenTheresa:
- Jeg tror vist du har glemt den vigtigeste på listen :-) Theresa Lange - Liberal Alliance, fortjener et VIP-pass til finalen !... Derudover går hun under navnet 'Kandidaten med det lækreste hår blandt partierne' ...'Færre Forbud ... mere hud!' mvh. kristopher

billedet er slettet

----------------------------------------------------------

Agnete:
- Valget lækreste babe. Agnethe Benedikt Mørch, spidskandidat for Liberal Alliance ved Regionsrådsvalget, skriver Bjørn kort og godt.

---------------------------------------------------------

Cindy:
- Cindy Petersen DF Aalborg, skriver Bo.

Tine:
- Det må da helt klart være Tine Klinge-Christensen (LA) fra Nyborg Kommune. Mvh Rasmus H.

Michael:

- Ved sidste kommunalvalgs konkurrence vandt Michael Haugaard titlen som flotteste kandidat - Til dette valg stiller han op i Sønderborg og hedder nu Michael Zanchetta Haugaard. Men Lækker er han stadigvæk - så når i kommer til de mandlige kandidater så husk ham endelig :) mvh Signe

Latifa:
- I kan da ikke vælge årets valgbabe, uden at min dejlige kone kommer med i konkurencen..(o: Hun hedder Latifa Ljørring og stiller op som byrådskandidat for venstre i Greve. Med venlig hilsen Flemming Ljørring.

-------------------------------------------------------

Maria:
- Hej med jer, jeg kan se at I laver en afstemning om hvem er den lækreste kvindelige kandidat, siden hvornår er jeg ikke lækker nok til at komme med i afstemningen? ;) Maria Berthelsen

0 kommentarer
Vis kommentarer
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere