Nu har 100.000 læsere stemt om Løkkes fremtid

Lars Løkke er ikke værdig til at blive statsminister i Danmark - og han skal trække sig som formand for Venstre. Det viser afstemninger her på siden blandt mere end 100.000 læsere

Det er Thulesen Dahl, der reelt bestemmer om Løkke skal være formand, mener adskillige nationen!-medlemmer. (Foto: Jens Dresling)
Det er Thulesen Dahl, der reelt bestemmer om Løkke skal være formand, mener adskillige nationen!-medlemmer. (Foto: Jens Dresling)

- Problemet med Lars Løkke Rasmussen er, at den ene skandale efter den anden forfølger ham. Han har undervurderet medierne og fremstår desværre som pamper.

- Det er så hyklerisk ifht de værdier det parti ellers står for. Han har jo for lang tid siden mistet jordforbindelsen.- Men ansvaret ligger i lige så høj grad hos Venstres ledelse. Det skæmmer mig, at de har været så arrogante.

- Jeg kan godt li' venstres ideologi, men jeg savner politikere fra det parti som fører ægte venstre politik og som udviser ansvar over for de penge de har modtaget i partistøtte.

- Og nej, denne der med - jamen, hva' så med den røde fløj osv..... Come on, ta' i stedet ansvar, smøg ærmerne op, og kom videre....

77 procent af læserne: Tag dit tøj og gå
Sådan skriver nationens! Anders P., der er en af de tusindvis af nationen!-medlemmer, der har diskuteret Lars Løkke fremtid de seneste dage og uger. I sidste uge dømte et flertal af 61.113 læsere lølle 'uværdig', og siden i går har 40.344 læsere svaret på samme spørgsmål som medlemmerne af Venstres lokale partiforening i Skanderborg kommune har fået udsendt i spørgeskema-form.

Se også: V-spørgeskema: Skal Løkke gå af? Ja, Nej, Måske

Og resultatet er ligeså nedslående for Løkke som søndagens EP-valg. 77 procent mener, at han skal tage sit og partiets tøj og gå.

Se også: Gør grin: Løkke er ren

I næste uge skal Venstres 153 mand store bestyrelse snakke om Løkkes fremtid, men nationen! mener ikke det er reelt er dem, der træffer den endelige beslutning:

Lad os se hvad DF finder ud af
- Dansk Folkeparti kunne bare sige at de ikke vil støtte Løkke, så bliver han med garanti sparket ud med det samme.

- Men dansk Folkeparti vil have løkke og ingen andre.., og støtter ubetinget den borgelige/liberale side i folketinget.

- Og de kalder sig arbejderparti, skriver Henrik H. og Michael C. er enig:

- Lad os nu se, hvad DF finder ud af.

- Meddeler de V hovedbestyrelse, at de ikke peger på LLR mere, så ryger han 100 % ud, men det gør han måske alligevel.

Dansk Folkeparti er tøset
- Hvis DF derimod fortsætter med ikke at ville danne regering, som landets største parti, så går der ikke mange uger før DF har smidt alt overbord og mistet deres popularitet.

- DF tag jer nu sammen og erklær jer villige til at indgå i en evt. regering, hvor I formentlig ovenikøbet kan nappe statsministerposten til Thulesen Dahl. Alt andet er for tøset og kommer til at koste jer mange vælgere.

- Tiden er inde, hvor I blir' nødt til at vise, hvad I er værd up front, skriver Michael C.

Men hvad tror du Thulesen Dahl mener om Løkkes fremtid?

Og synes du DF skal have en mening om formanden i et andet politisk parti?

0 kommentarer
Vis kommentarer