P-vagter opdager miniputstævne på villavej: 30 bøder

Sidste søndag var der fodboldsfestival på Bakken, og formiddags-stævner i de omkringliggende klubber. Jakob L fra Virum er forarget over at P-vagterne også holdt 'festival'

- Jeg var ude og gå med min hund i området omkring fodboldbanerne på Kaplevej (Virum, red) søndag formiddag.

- Banerne var proppet med børn, og på sidelinjerne stod forældre, bedsteforældre og søskende og heppede.

Slap af, det er søndag
- Solen skinnede og alt var lutter idyl - men så drejede jeg om et hjørne og så to P-vagter i gang med at skrive bøder til alle de biler, der holdt rundt om banen. Søndag fomiddag på en villavej, hvad sker der....

Fik P-bøde fordi ruden var tildugget

Sådan skriver Jakob L til nationen!, om det han kalder urimelige P-vagter. For Jakob mener ikke, at P-vagter skal gå efter biler, der er parkeret på en fredelig villavej en søndag morgen, fordi børnene skal spille bold.

- Mange af de forældre, der har parkeret deres bil, ved jo nok ikke engang, at de holder ulovligt. Jeg synes det lugter af pengemaskine, slutter Jakob L og på billeder fra Kaplevej kan man gaske rigtigt se to P-vagter i sving med bøde-blokken.

Men hvad mener du? Skal P-vagter lukke øjnene for ulovligheder - bare fordi de foregår søndag formiddag i forbindelse med et miniputstævne?

Kaplevej ligger i Lyngby-Taarbæk kommune og herfra bekræfter man, at der søndag formiddag blev skrevet 30 cirka afgifter, men at det var et rent tilfælde, at vagterne lige kom forbi.

- Vi kommer faktisk ret tit på Kaplevej, fordi der er naboer og genboer til banerne, der klager over parkede biler. Det handler om fremkommelighed og trafiksikkerhed, siger kommunens parkeringschef.

Men hvad siger du? Har du fået en P-bøde du synes var uretfærdig?