Politiker til indvandrer-fædre: Få styr på jeres børn

Søndag aften blev en 25-årig mand stukket med kniv på Snekkersten havn. Den lokale konservative folketingskandidat siger 'nu er det nok'.

Pernille Vermund beder nu forældre til ’lovbrydere med udenlandsk oprindelse’ om tage forældrerollen alvorligt eller finde et andet land. (foto: privat)
Pernille Vermund beder nu forældre til ’lovbrydere med udenlandsk oprindelse’ om tage forældrerollen alvorligt eller finde et andet land. (foto: privat)

- Kære forældre til ’lovbrydere med udenlandsk oprindelse’

- Jeg er SÅ træt af at høre, hvor meget jeres børn og unge fylder i de kriminelle statistikker.

- Det er IKKE rimeligt, at vi gang på gang skal høre om knivstikkerier, overfald og røverier, begået af unge med indvandrerbaggrund.

Ung mand stukket ned med kniv

Sådan skriver Pernille Vermund, tidligere byrådspolitiker i Helsingør og kommende folketingskandidat for de Konservative, på sin blog, efter at en gruppe unge indvandrere søndag aften kl. 18.00 overfaldt en 25-årig mand ned på havnen i Snekkersten, hvor hun bor.

Nu ophører min politiske korrekthed
- Når det kommer så tæt på, som det gjorde, da en ung mand i går blev STUKKET NED på Snekkersten Havn efter tre dages tumult blandt indvandrere, så ophører al POLITISK KORREKTHED og IMØDEKOMMENHED fra min side, skriver Pernille, der opfordrer de unges forældre til at tage forældrerollen mere alvorligt:

- Tag jeres ansvar ALVORLIGT, pak kufferten UD og FÅ STYR på jeres børn og unge!

Ældre indvandrer til ung indvandrer: Derfor kan ingen lide dig

- Hvis jeres livsstil kræver andre NORMER og REGLER end de danske, så findes der sikkert steder, som passer til jeres behov. Men bliv ikke stående i døren, med en uåbnet kuffert og en fod i begge lejre.

- Det SKADER jeres børn og det ØDELÆGGER det samfund, som vi andre er GLADE for og STOLTE af, slutter Pernille, der over for nationen! understreger, at det her handler om at tage ansvar - ikke om at skælde ud på folk med andre hudfarver.

Isam B: Det er indvandrerfædrenes skyld

Har du et forslag til hvordan man kan få forældre til at tage mere ansvar?

Gerningsmændene stak af efter kniv overfaldet, og politiet efterlyser nu vidner til overfaldet. Nordsjællands Politi kan kontaktes på 114.