Mystisk: Bilderberg skrev fyreseddel til Juan Carlos?

I weekenden var der møde i Bilderberg-gruppen. Det foregik i Danmark, og spaniens Dronning Sofia deltog. i dag abdicerer Sofias mand så - og nationens! Mik S synes det er mystisk

Dronning Sofia er angiveligt blandt passagererne, der her forlader Hotel Marriott i weekenden (Læservideo)

- Et pudsigt sammentræf af Juan Carlos DAGEN EFTER Bilderberg-mødet, hvor hans kone deltog, meddeler at han abdicerer!

- Ny næring til konspirationsteoretikerne, om at der bliver besluttet en hel masse på Bilderberg og at det ikke bare er en såkaldt 'hyggelig tænketank', som magteliten forsøger at manipulere os til at tro.

Sådan skriver nationens! Mik S i en kommentar til den spanske kong Juan Carlos farvel til tronen. Dronning Sofia deltog i mødet i gruppen af internationale beslutningstager på Marriott Hotel i Købehavn, hvor også to mand fra det danske firma Haldor Topsøe deltog.

Dronning Sofia var i weekenden i København (Foto: AP). Kongelige - 2. jun. 2014 - kl. 11:41 Dronning Sofia til hemmeligt møde i Danmark

Tidligere har nationens! Wilder undret sig over mødedeltager som Helle Thorning, Anders Fogh, Bjarne Corydon og Fritz Schur og kædet deres deltagelse sammen med efterfølgende begivenheder som f.ex salget af Dong og udnævnelsen af danske statsministre.

nationen - 1. apr. 2014 - kl. 16:40 Før møde i Danmark: 3 mystiske Bilderberg-episoder

Men hvad tror du? Står Bilderberg bag Juan Carlos afgang?

0 kommentarer
Vis kommentarer