Vejr-prognose: 'Rædselsvinter' på vej

Rekordmeget nedbør og temperaturer under de sædvanlige - et godt stykke ind i foråret. Sådan lyder det fra engelske James Madden, meteorolog fra Exacta Weather. Hvad siger din prognose?

Rekordkold, rekord meget sne og rekordlang. Sådan lyder en vinterprognose fra England, der ofte sender vejret videre til Skandinavien. (Arkivfoto: Thomas Borgberg)
Rekordkold, rekord meget sne og rekordlang. Sådan lyder en vinterprognose fra England, der ofte sender vejret videre til Skandinavien. (Arkivfoto: Thomas Borgberg)

Selv om FN's verdensorganisation for vejr og klima, WMO, netop har meddelt at året 2013 er godt på vej til at blive blandt de ti varmeste år, siden man påbegyndte registrering af målinger tilbage i 1850, er der koldt nyt fra England.

Meteorolog James Madden fra Exacta Weather siger til Daily Express, at det ord, der bedst beskriver de kommende måneder er 'rædsel' (horror red.), og at mange egne på de britiske øer, vil opleve ekstremt vejr i en grad, der ikke er set tidligere.

- Vi kommer til at opleve en exceptionel lang periode med kulde som strækker langt ind i foråret. Desuden vil vi se snemængder i stil med dem, vi så i december 2010 - perioden med sne fortsætter bare længere, hvilket samlet set giver et vejrscenario, der ikke er set værre i moderne tid, lyder fra Madden, der forudser flere kulde- og nedbørsrekorder i januar.

Se også: Mange europæere kan gå glip af juleaftenSe også: 6.500 flyafgang aflyst

Daily Express har også talt med meteorolog Jonathan Powell fra Vantage Weather Services, der forudser den værste vinter i 20-30 år.

Men hvordan er din fornemmelse for sne de næste måneder? Og glæder du dig til vinter?

0 kommentarer
Vis kommentarer
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere