Annonce:
Annonce:

Værsgo: Danmark klar med børnepenge til 130.000 EU-borgere

Der er ca. 130.000 EU-borgere, der arbejder i Danmark, og i dag har regeringen fremsat et forslag, der skal give dem ret til at modtage børnepenge fra første arbejdsdag

Regeringen fremsætter i dag et lovforslag, der skal give EU-borgere ret til børnechecken fra første arbejdsdag. Hvad ville du stemme, hvis du sad i Folketinget?
Regeringen fremsætter i dag et lovforslag, der skal give EU-borgere ret til børnechecken fra første arbejdsdag. Hvad ville du stemme, hvis du sad i Folketinget?
Annonce:
Følg nationen!

- Nu må det stoppe, med det cirkus EU, de skal sgu ikke bestemme hvem der skal have børnecheck. De børnepenge skal kun udbetales til danske statsborgere, fat det, det næste bliver vel at alle huse og lejligheder skal være ulåst,når danskerne tager på arbejde, så alle EU borgere kan benytte danskernes boliger om dagen. Lad os få en afstemling så vi kan komme UD af EU og få lukket vores grænser igen........................

Sådan skriver nationens! Peer J. i en af de kommentarer, regeringens forslag om give EU-borgere med arbejde i Danmark, børnepenge fra første arbejdsdag. I dag gælder der er et optjeningsprincip, der kræver to års arbejde i Danmark, før EU-borgeren kan få børnecheck.

Nu starter opgør om børnecheck til EU-borgereK: Børnecheck til EU-borgere bør prøves ved EU-Domstolen

Annonce:

- Vi harjo længe vidst at denne regering kun har et eneste formål, At HTS kan få sin topstilling i EU. Derfor vælger regeringen at administrere mod dansk lovgivning og følge en henstilling fra EU.

- Vi som borgere kan derfor roligt bryde al lovgivning og alene rette os efter EU henstillinger, der må jo hurtigt dannes præcedens ved domstolene at dansk lovgivning ikke er gældende hvis en henstilling fra EU siger det modsatte.

- Dybt dybt foruroligende at en regering vælger at tilsidesætte dasnk lovgivning, skriver Roland B. og C M. fortsætter:

- Der bliver desværre flere og flere ulemper vs. fordele at være medlem af dette "fællesskab".

Øst-arbejdere er alligevel ingen overskudsforretning

Jan C. mener at spørgemålet om EU-borgeres ret til danske børnepenge er for vigtigt til at blive afgjort af politikerne:

- Vi burde sgu havde en folkeafstemning om det, det er sgu da vores penge de deler ud af:

- Vi dansker skal spare konstant, imens når det gælder EU, så er der ingen smalle steder.

Ifølge jobindsats.dk er der 130.000 EU-borgere der arbejder i Danmark.

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*
Annonce:
Har du vildledt Folketinget, Ellemann?
Annonce:

... Se billederne

Annonce:

BEREDSKABET RYKKER UD