191.377 danskere så sklerose-syg ryge en joint

191,377 danskere kiggede med da tre danskere med henholdsvis gigt, kræft og sklerose viste, hvordan de medicinerer sig selv med hash. Endelig noget godt for licensen, skriver Martin

Følg nationen!

- Kan for første gang i meget meget lang tid, sige at jeg betaler min licens med glæde! Fantastisk dokumentar. Tak for det og lad os endelig få mere af den langs top-journalistik!:-)

Sådan skriver Martin SV på DR2s Facebookside i en kommentar til programmet om syge danskeres hashmedicin, der blev sendt i går aftes. tre danskere med henholdsvis sklerose, gigt og cancer trådte frem og fortalte, hvordan hashmedicinen hjalp dem til et tåleligt liv og hele 191.377 seere kiggede med:

Og Martin SV er langfra den eneste seer, der roser DR for at tage fat på debatten om hash til medicinsk brug.

Syge danskere på hashmedicin træder frem

De syge har brug for et talerør
- Tak for en rigtig god dokumentar, skriver Kim KH og Kamilz R fortsætter:

- Tusinde tak for endelig at sætte fokus på Medicinsk Cannabis og give de syge et talerør, det var der brug for ! Tak for en dejlig udsendelse.

På mindre end en måned har foreningen Legaliser Cannabis i Medicinsk Øjemed samlet 6672 underskrifter og tirsdag d. 28. februar skal sundhedsminister Nick Hækkerup i et åbent samråd svare på, hvorfor syge danskere ikke kan få hashmedicin, som f.ex. tyskere, hollændere og mange amerikanere kan.

Hvad tror du? Kan syge danskere se frem til at hash bliver tilladt til medicinsk brug?

Mere fra Ekstra Bladet+

'Tøsedrengen'

Udforsk Ekstra Bladet+

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind