293.638 har set mor tvinge bræk ned i datter

Ahmet Pamuk er helt desperat for at få sine to børn at se. I forgårs sagde en hollandsk domstol nemlig nej til at give ham samvær. Nu håber han på hjælp fra nationen! og andre aktive netdebattører

Videoen med tvangsfodringen af en lille hollandsk/tyrkisk pige er gået nettet rundt.

Mere end 293.000 har delt den via Facebook, og på tyrkiske, tyske, britiske hjemmesider - og også her på nationen! - er den blevet spillet hundredetusindvis af gange. For de færreste forstår, hvordan en mor kan opføre sig så grumt over for sin datter.

Se også: Grum video: Tvinger barn til at spise bræk

Nu står faderen - der filmede den voldelige aftensmåltid i familien hus i Holland i 2010 - frem og beder om at få hjælp fra bl.a nationen! For en afgørelse i en hollandsk domstol i går, betyder, at han ikke får lov til at se sine børn.

Vil bare besøge dem
- Jeg ville gerne have forældremyndigheden, og hvis jeg ikke kunne få det, så ville jeg i det mindste harve mulighed for at besøge dem 2-3-4 gange om året, så jeg ikke mistede kontakten, siger Ahmet til nationen! i dag.

Han og moren mødte hinanden på det tyrkiske feriested Kusadasi tilbage i 2002, og blev kærester. Året efter flyttede de sammen i Tyrkiet, og i 2008 rykkede den lille familie til Holland. Og her gik det ifølge Ahmet galt. Han kunne ikke forstå, den måde moderen opdrog børnene, og da det blev klart for ham, at de to ikke kunne bo sammen, optog han et aftensmåltid som bevis. Planen var at han ville vise det til politiet, der så skulle give ham forældremyndigheden.

Det er ikke mishandling
- Men de hollandske myndigheder synes ikke der var noget galt, siger Ahmet, der flyttede hjem til Tyrkiet i 2012 for at føre sin sag derfra. Det skulle han nok ikke have gjort, for han har fået afslag på indrejsetilladelse, hver gang han har søgt, og derfor ser han nu ikke anden mulighed end at inddrage hele verden i den uretfærdighed, han mener der er overgået ham.

- Jeg vil bare være sammen med mine børn, siger Ahmet, der også får opbakning fra danske Maria Jensen, der har mødt og talt med Ahmet i Kusadasi:

- Han er meget kærlig, meget sød og så har han let til tårer, siger Maria i dag til nationen! - og understreger at hun ikke er kærester med ham.

Hvad synes du Ahmet skal gøre - og synes du han skal have lov til at rejse til Holland 3-4 gange om året og besøge sine børn?

1 kommentar
Vis kommentarer