Danmarks 86 værste vejhuller

null

- Tjaeee, jeg bor i Næstved, her har vi ingen huller i vejene. Vi har lidt vej mellem hullerne!

Sådan lyder Carsten J.s kommentar til artiklen

Se også: 14 cm dybt hul i vejen - er det slemt? og kigger man på de 86 alvorlige vejhuller, læserne foreløbig har rapporteret, så er det ikke kun Næstved, der har problemer. Klik på kortet nedenfor og læs beskrivelserne.

Smadrede cyklen
Peter C endte fornylig i et vejhul på frederiksberg - det var ikke rart:
- Smadret cykel, tøj samt 4 timers 'skrape ud med plastic spartel asfalt af ben oplevelse' på Frederiksberg skadestue"!

- Kommune sagde at hullet var 'pludseligt' opstået og derfor kunne de ikke drages til ansvar

Har du også et vejhul, du synes er farligt så sæt set et punkt på kortet, skriv adresse og kommune, så de ansvarlige kan få det at vide.Flere nationen!-medlemmer skriver at flere kommuner bruger ' givetpraj'-modellen, og Flemming H. fortæller hvpr effektivt det virker i hans kommune:

- Her i Aabenraa Kommune fungerer tjenesten fint. I oktober 2012 sendte jeg et par billeder ind af vor gade midt i City. Inden Jul var det klaret.

- Så - i søndags talte jeg mindre huller op og skrev til dem, at 20 - 25 huller på et stræk af ca. 200 meter, plus jeg sendte et billede af en buket røde roser. Sørme om de ikke var her i går (onsdag) formiddag.

Men hvad mener du? Er din kommune god til at fylde vejhuller?

Flemming H. mener, at grunden til at det nogle steder går lidt langtsomt, er at pengene forsvinder i andre huller:

- De bundløse huller - lad mig blot nævne Afrika, andre 13 milliarder til andre U-lande, asylansøgere ud i samfundet i betalte lejligheder, 30 mille til et FN-kontor der tror de kan forbedre levevilkårene for kvinder i Bahrain, tolkebistand på hispitaler-lægen-retssale-politi m.m. sidst en 10-årig tyrkisk dreng der ikke kunne et ord dansk, modermålsundervisning, fejludbetalt kontanthjælp, fejlslagen kulturstøtte, støttekroner til alle foreninger bl.a. HA, Bandidos, AK-81 m.fl. - listen er uendelig.

Har du et billede af et vejhul - upload i kommentarfeltet.

0 kommentarer
Vis kommentarer
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere