16-årig Malou: Så træt af store læber

- Jeg er stort set blevet SÅ træt af selfies med trutmund, skriver Malou til nationen! Er du også træt at læber?

- Frem med mobilen. Vend den om. Frem med trutmunden og klik. Hvorfor gør man det?

- Jeg fatter simpelthen ikke hvorfor at der er nogen piger som kunne finde på at tage billeder og vise en stor rap-rap trutmund.

Sådan skriver Malou P. til nationen! i et læserbrev om de selfies, der hærger Facebook, Instagram og Twitter.

En meget populær person kan få rigtig mange likes - mens Silke synes, det er gået over gevind, for hvem kender en million mennesker. nationen Silke 14 år: Like-hunters er latterlige

Malou forstår ikke hvorfor hendes jævnaldrende, synes det er så fedt, at vise kyssetøjet frem i offentligheden. Hendes brev fortsætter således:

Er du åndsvag - eller stolt
- Hvorfor gør man det. Er det for at vise at man er stolt over hvor store ens læber er, eller er det bare for at virke åndssvag? Hvad er nutidens piger blevet tiI?

- I 2013 var 'Selfie årets mest brugte ord. Selfies kan også fører politikere i et dårligt lys, som for eksempel da Helle Thorning tog et selfie med sig selv og Obama. Jeg er stort set blevet SÅ træt af selfies med trutmund.

- Næsten hver eneste gang jeg logger ind på Facebook – er der et nyt trutmunds-selfie, imens man ruller ned. Uanset hvor pæn pigen (eller drengen) måske ser ud (med al den makeup), så liker jeg ikke billedet.

- På et selfie vil pigen eller drengen (normalt) se så godt ud som muligt. Pigerne kan have brugt så meget makeup, at jeg så sikker på at de næsten ikke kan få vejret.

Hvad mener du? Har Malou en pointe?

0 kommentarer
Vis kommentarer