Annonce:
Annonce:

Topløs Jihad dag - skal du med?

Vores bryster er mere dødbringende end jeres (salafisternes) stenkast, lyder det fra Femen, der inviterer til topløs jihad på torsdag

Annonce:
Følg nationen!

19-årige Amina Tyler bragte sig selv i de tunesiske salafisters søgelys, da hun lagde et nøgenbillede af sig på nettet. For henover brysterne stod der med sort tusch 'min krop er angår ingen andres ære - den tilhører mig'.


Foto fra Femens tunisiske side

Hun skal piskes
Og det var nok til at Adel Almi, en berømt, lærd mand i Tunesien, i avisen Assabah News sagde at, hun burde straffes for sin usædelighed med 80 til 100 piskeslag. Andre lærde mente, at hun med sin handling vile være skyld i epidemier og naturkatastrofer.

Og en form for epidemi har Amina startet, for kvinder - også muslimske - viser nu bryster for frihed, og den ukrainske kvinderettighedsgruppe Femen, har erklæret 4. april til Topløs Jihad dag.

Fejrede pavens afgang - smed tøjet i katedral

Det forlyder nemlig fra femen, at Amina - efter at have været tvangslindlagt på en sindsygehospital - nu sidder i hussarrest i Tunesien. Og derfor opfordrer organisationen nu alle kvinder til at finde den nærmeste tunisiske ambassade, og vise bryster på torsdag.

Kommer du?

Lige nu er der 14.000 støtter på Amina tunesiske Facebook-side. Du kan like den her.

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*
Annonce:
De har fået nok af Løkke
Annonce:
Annonce:
Annonce:
Annonce: